Χοσούκε Χαγκίνο: Δεν θα υπερασπιστεί τον τίτλο του στους Ολυμπιακούς!

Ο χρυσός στο Ρίο το 2016, Κοσούκε Χαγκίνο δεν θα υπερασπιστεί τον τίτλο του στα 400μ. μικτή ατομική στους Ολυμπιακούς Αγώνες που θα διεξαχθούν στη χώρα του.

Χοσούκε Χαγκίνο: Δεν θα υπερασπιστεί τον τίτλο του στους Ολυμπιακούς!

Ο Κοσούκε Χαγκίνο δεν θα έχει την ευκαιρία να υπερασπιστεί τον τίτλο που κατέκτησε στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο στα 400μ μέτρα μικτή ατομική πριν από πέντε χρόνια.

Ο χρυσός Ολυμπιονίκης του Ρίο ανακοίνωσε πως δε θα συμμετάσχει στα trial για την πρόκριση στους αγώνες της πατρίδας του στο συγκεκριμένο αγώνισμα, οπότε αυτόματα δε θα διεκδικήσει την υπεράσπιση του τίτλου του στη Βραζιλία το 2016.

Βέβαια όπως αναφέρουν στην Ιαπωνία, ο Χαγκίνο θα συμμετάσχει σε άλλα αγωνίσματα και μένει να φανεί εάν θα καταφέρει να πάρει την πρόκριση ή τελικά αποσύρει κι εκεί τη συμμετοχή του, κάτι που θα σημαίνει πως δεν θα κολυμπήσει καθόλου στους Ολυμπιακούς Αγώνες που θα διεξαχθούν στη χώρα του.

Ο Ιάπωνας «χρυσός» ολυμπιονίκης στο Ρίο στα 400 μ. μικτή, ήταν δεύτερος στο 200άρι μικτή, είναι παντρεμένος με την τραγουδίστρια και ηθοποιό Μίβα. Μάλιστα έγινε πατέρας και στη χώρα του έγραφαν τους προηγούμενους μήνες πως ελπίζει μπροστά στο κοινό του και στο παιδί του, το καλοκαίρι, να πανηγυρίσει ακόμη ένα χρυσό μετάλλιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες.