Κανελλόπουλος: «Εύχομαι κάποιοι αθλητές μας να γυρίσουν με ένα όριο για τους Ολυμπιακούς Αγώνες»

Οι Μίλτος Κανελλόπουλος, Πάνος Βελέντζας μίλησαν για το μίτινγκ κολύμβησης στη Γαλλία και τον στόχο της ελληνικής αποστολής στη Μασσαλία.

Κανελλόπουλος: «Εύχομαι κάποιοι αθλητές μας να γυρίσουν με ένα όριο για τους Ολυμπιακούς Αγώνες»

Ο Μίλτος Κανελλόπουλος εύχεται κάποια από τα παιδιά να επιστρέψουν, έχοντας στις αποσκευές τους το όριο για τη συμμετοχή τους στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα ή τους Ολυμπιακούς Αγώνες. Υποστηρίζει δε ότι οι αγώνες πλέον είναι λίγοι, δυσεύρετοι και εξαιρετικά σημαντικοί για τους στόχους που έχουν θέσει οι Έλληνες πρωταθλητές και την υλοποίησή τους.

«Είναι η δεύτερη σημαντική διοργάνωση που παίρνει μέρος η Εθνική ομάδα κολύμβησης. Είναι ένας αρκετά σημαντικός αγώνας μιας και οι αγωνιστικές ευκαιρίες της πολύ δύσκολης και λειψής χρονιάς που διανύουμε είναι ελάχιστες για όλους. Θεωρώ ότι για κάποια παιδιά που θα πάνε στην Ολυμπιάδα είναι ένας ακόμα σημαντικός αγώνας προετοιμασίας ενόψει του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος τον Μάιο στην Βουδαπέστη που είναι ο δεύτερος σημαντικότερος στόχος της χρονιάς.

Κολύμβηση: Aποστολή στη Μασσαλία

Για κάποια αλλά παιδιά είναι μια μεγάλη ευκαιρία να διεκδικήσουν την πρόκρισή τους στις δυο μεγάλες διοργανώσεις που προανέφερα. Επειδή οι αγώνες είναι λίγοι, αυτομάτως γίνονται και πολύ σημαντικοί για όλους τους αθλητές μας. Νομίζω ότι θα συνεχίσουμε την πολύ καλή παρουσία που είχαμε στην Νίκαια πριν ενάμισι μήνα. Εύχομαι και κάποιοι από τους αθλητές μας να γυρίσουν και με ένα όριο», είπε ο Μίλτος Κανελλόπουλος.

«Είναι η 2η αποστολή στο εξωτερικό για αγώνες μετά από αυτή της Νίκαιας τον Φεβρουάριο, μιας και εδώ στην Ελλάδα δεν μπορούμε ακόμα να κάνουμε αγώνες. Η ομάδα αποτελείται από 10 κολυμβητές και κολυμβήτριες.

Για αρκετούς είναι ο 1ος αγώνας μετά τον Αύγουστο όπου πήραν μέρος στο πανελλήνιο πρωτάθλημα Ανδρών-Γυναικών, για κάποιους είναι αγώνας προετοιμασίας, αλλά για άλλους είναι αγώνας για επίτευξη ορίων.

Εύχομαι να είναι μια καλή αποστολή, τα παιδιά μας να πετύχουν τους στόχους τους και να έχουμε καλά αποτελέσματα. Εγώ και ο συνάδελφός μου προπονητής Μίλτος Κανελλόπουλος θα βοηθήσουμε προς αυτό τον σκοπό», συμπλήρωσε ο Πάνος Βελέντζας.