«ΚΟΛΥΜΠΑΜΕ ΜΑΖΙ»: Η πρόταση του Κυριάκου Γιαννόπουλου

Ο Κυριάκος Γιαννόπουλος, επικεφαλής της κίνησης «Κολυμπάμε Μαζί», που θα διεκδικήσει την προεδρία στις εκλογές της ΚΟΕ στις 28 Μαρτίου έκανε τη δική του πρόταση για κοινή συζήτηση με τον Σπύρο Γιαννιώτη.

«ΚΟΛΥΜΠΑΜΕ ΜΑΖΙ»: Η πρόταση του Κυριάκου Γιαννόπουλου

Η ανακοίνωση της παράταξης «Κολυμπάμε Μαζί»

«Θέλω να ευχαριστήσω τα σωματεία που μας έκαναν την τιμή να παρακολουθήσουν μέσω τηλεδιάσκεψης τις παρουσιάσεις της κίνησης «ΚΟΛΥΜΠΑΜΕ ΜΑΖΙ».

Φιλοξενήσαμε σε 7 τηλεδιασκέψεις την πλειοψηφία των σωματείων της ΚΟΕ. Πιστεύω πως μέσα από τον εποικοδομητικό διάλογο έγινε κατανοητό πλήρως το πρόγραμμα, οι στόχοι και το όραμα της κίνησής μας.

Παράλληλα και οι εκπρόσωποι, τόσο των μεγάλων αστικών κέντρων όσο και της περιφέρειας μίλησαν για τα προβλήματα και τις ανησυχίες τους και έκαναν πολύ ενδιαφέρουσες προτάσεις.

Πλέον βρισκόμαστε λίγες μέρες πριν τις εκλογές. Η διαδικασία των αρχαιρεσιών, όπως προκύπτει από τις εξελίξεις, θα είναι πιθανότατα να προχωρήσουμε σε ηλεκτρονική ψηφοφορία.

Αυτό δυστυχώς μας στερεί τη δυνατότητα να βρεθούμε όλοι μαζί και να ακουστούν από το βήμα της γενικής συνέλευσης ζωντανά οι απόψεις των υποψηφίων.

Προκειμένου να αναπληρώσουμε το κενό προτείνω μία συζήτηση με ανοιχτή ατζέντα θεμάτων μεταξύ των δύο υποψηφίων για την προεδρία της Κολυμβητικής Ομοσπονδίας Ελλάδας.

Θεωρώ ότι μία τέτοια πρωτοβουλία θα αναδείξει το χώρο μας ως πρωτοποριακό και παράλληλα θα δώσει σε όλους τους εκπροσώπους των σωματείων την ευκαιρία να μας ακούσουν πριν πάρουν την τελική τους απόφαση

Αν υπάρχει βούληση, ο τρόπος είναι εύκολο να βρεθεί.

Με αθλητικούς χαιρετισμούς

Κυριάκος Γιαννόπουλος

Υποψήφιος Πρόεδρος Κολυμβητικής Ομοσπονδίας Ελλάδας

«ΚΟΛΥΜΠΑΜΕ ΜAZI»».