Κλείνει μέχρι και την Πέμπτη (14/1) το κλειστό κολυμβητήριο Πειραιά

Κρούσμα κορονοϊού στο κλειστό κολυμβητήριο του Πειραιά, «Πέτρος Καπαγέρωφ». Κλείνουν οι εγκαταστάσεις μέχρι και την Πέμπτη (14/1).

Κλείνει μέχρι και την Πέμπτη (14/1) το κλειστό κολυμβητήριο Πειραιά

Το κολυμβητήριο «Πέτρος Καπαγέρωφ» θα μείνει για λίγες ημέρες κλειστό.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Αθηναϊκού Μακεδονικού Πρακτορείου Ειδήσεων στο Εθνικό κολυμβητήριο του Πειραιά θα σταματήσουν οι προπονήσεις, καθώς αθλήτρια κολύμβησης βρέθηκε θετική στον κορονοϊό.

Σε έναν από τους ελέγχους μια αθλήτρια ήταν θετική, με αποτέλεσμα να ακολουθηθεί το πρωτόκολλο. Που σημαίνει ότι το κολυμβητήριο θα κλείσει για λίγες ημέρες και θα πρέπει να γίνει απολύμανση, ενώ η αθλήτρια έχει ήδη μπει σε κατ’ οίκον περιορισμό.

Το κολυμβητήριο θα παραμείνει κλειστό μέχρι και την Πέμπτη ενώ οι αθλητές και οι αθλήτριες που χρησιμοποιούν το κολυμβητήριο, ενημερώθηκαν σχετικά.

Να σημειώσουμε πως και μέλος της οικογένειας της αθλήτριας τις προηγούμενες ημέρες είχε υψηλό πυρετό. Όλοι οι αθλητές και οι αθλήτριες, την Πέμπτη, όταν και θα ανοίξει ξανά το κολυμβητήριο θα υποβληθούν σε τεστ για τον κορονοϊό.

Παράλληλα, μέλη της Εθνικής ομάδας κολύμβησης που έχουν έρθει σε επαφή με την κολυμβήτρια, ενημερώθηκαν και αναμένεται άμεσα να υποβληθούν σε τεστ για τον κορονοϊό.