«Κολυμπάμε Μαζί»: «Επιλεκτική μερική αντιμετώπιση του προβλήματος - Άνισες συνθήκες»

Η κίνηση «Κολυμπάμε Μαζί», του υποψήφιου προέδρου για την κολυμβητική ομοσπονδία της Ελλάδας (ΚΟΕ), Κυριάκου Γιαννόπουλου, εξέδωσε ανακοίνωση για την παράταση του lockdown.

«Κολυμπάμε Μαζί»: «Επιλεκτική μερική αντιμετώπιση του προβλήματος - Άνισες συνθήκες»

Θέση για την παράταση του lockdown, πήρε η κίνηση «Κολυμπάμε Μαζί» του Κυριάκου Γιαννόπουλου, ο οποίος είναι υποψήφιος πρόεδρος στις ερχόμενες εκλογές της κολυμβητικής ομοσπονδίας Ελλάδας (ΚΟΕ).

«Η απόφαση για παράταση της απαγόρευσης χρήσης των κολυμβητήριων για τους αθλητές δημιούργησε επιπτώσεις σε όλους μας.

Η κίνηση μας Κολυμπάμε Μαζί τοποθετήθηκε εξαρχής επί του θέματος. Και πώς άλλωστε θα μπορούσε να γίνει διαφορετικά, όταν τα μέλη μας διοικούν ή μετέχουν στις αποφάσεις των σωματείων τους και γνωρίζουν από πρώτο χέρι τα προβλήματα που προκαλεί η αγωνιστική απραξία.

Επαναλαμβάνουμε επομένως την θέση μας που είναι το άνοιγμα των κολυμβητήριων - ανοικτών και κλειστών - με κανόνες που θα ορίσει η αρμόδια επιστημονική ομάδα και που θα τηρήσουμε όλοι μας όπως ακριβώς κάναμε και στο πρώτο lockdown με απόλυτη επιτυχία.

Θέλουμε να τονίσουμε επίσης, πως η επιλεκτική μερική αντιμετώπιση του προβλήματος δημιουργεί άνισες συνθήκες για συλλόγους και αθλητές με αποτέλεσμα να προκαλεί νέα προβλήματα και δικαιολογημένη αναστάτωση στα σωματεία.

Για εμάς οι κανόνες ισχύουν για όλους χωρίς εξαιρέσεις. Με φίλαθλους και αγωνιστικούς χαιρετισμούς,

Κολυμπάμε Μαζί».