Κολύμβηση: Δύο ακόμη θετικά δείγματα covid-19 στο ΟΑΚΑ

Δύο νέα θετικά δείγματα σε τεστ κορονοϊού ανιχνεύθηκαν σε μέλη του κλιμακίου των επιλέκτων κολυμβητών και κολυμβητριών, που προπονείται στο ΟΑΚΑ.

Κολύμβηση: Δύο ακόμη θετικά δείγματα covid-19 στο ΟΑΚΑ

Σύμφωνα με νέα ενημέρωση στην ΚΟΕ, από το αρμόδιο εργαστήριο που διενεργεί τους σχετικούς ελέγχους, ανιχνεύθηκαν ακόμη δύο θετικά δείγματα σε τεστ covid-19 σε μέλη του κλιμακίου των επιλέκτων κολυμβητών και κολυμβητριών, που προπονείται στο ΟΑΚΑ.

Και οι δύο είναι ασυμπτωματικοί και πολύ καλά στην υγεία τους και θα παραμείνουν σε καραντίνα 14 ημερών στο σπίτι τους, σύμφωνα με τα υγειονομικά πρωτόκολλα της ΚΟΕ, της ΓΓΑ και του ΕΟΔΥ, ενώ θα υποβληθούν σε νέο έλεγχο την προσεχή Πέμπτη.

Η πισίνα του κολυμβητικού συγκροτήματος του ΟΑΚΑ θα παραμείνει ανοιχτή και οι προπονήσεις των υπολοίπων κολυμβητών και κολυμβητριών της Προολυμπιακής ομάδας και των επιλέκτων θα συνεχιστούν κανονικά, καθώς τηρούνται όλα τα απαραίτητα μέτρα.

Να σημειώσουμε ότι στον αρχικό αριθμό των 28 κολυμβητών και κολυμβητριών που προπονούνται στα κλιμάκια της Προολυμπιακής ομάδας σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, έχουν προστεθεί τις τελευταίες ημέρες, με την άδεια της ΓΓΑ, 20 ακόμη επίλεκτα "δελφίνια".