Γκολομέεβ: «Μπήκα σε γρήγορο αγωνιστικό ρυθμό»

Ο Κριστιάν Γκολομέεβ ήταν ένας από τους πρωταγωνιστές στην διοργάνωση του «international swimming league» που ολοκληρώθηκε στη Βουδαπέστη. Ο πρωταθλητής του Εθνικού...έσπασε τα χρονόμετρα στα 50μ και 100μ. ελεύθερο και στα 50μ. πεταλούδα σε 25άρα πισίνα.

Γκολομέεβ: «Μπήκα σε γρήγορο αγωνιστικό ρυθμό»

Ο Γκολομέεβ μίλησε στην επίσημη σελίδα της ΚΟΕ για την παρουσία του στους αγώνες και τόνισε:

«Είμαι πολύ ευχαριστημένος από τα αποτελέσματα που ήρθαν σε αυτή την σειρά αγώνων. Ήταν πολύ επίπονο και έντονο σε κούραση το να κολυμπάς σε διάστημα έξι εβδομάδων συνεχώς σε υψηλές εντάσεις, όμως το κέρδος ήταν ότι μπήκα σε γρήγορο αγωνιστικό ρυθμό και αυτό θα προσπαθήσω να κρατήσω και να αξιοποιήσω το επόμενο διάστημα».

Ποια είναι η επόμενη μέρα για τον κορυφαίο Έλληνα σπρίντερ που επέστρεψε από την Βουδαπέστη με 46.72 στα 100 ελεύθερο, με 20.75 στα 50 ελεύθερο και με 23.13 στα 50 πεταλούδα.

«Μικρή περίοδο ξεκούρασης για αποφόρτιση τώρα και άμεσα επιστροφή στην προετοιμασία μου».

Ο δεύτερος πέρσι στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Υγρού Στίβου, νιώθει την ανάγκη να ευχαριστήσει όλους εκείνους που στάθηκαν στο πλευρό του και να ευχηθεί δύναμη και κουράγιο σε όσους υπηρετούν το άθλημα της κλασικής κολύμβησης στην χώρα μας σε αυτές τις εξαιρετικά δύσκολες στιγμές εν καιρώ πανδημίας.

«Ευχαριστώ όλους για την θετική ανταπόκριση στα αποτελέσματά μου και εύχομαι να είναι όλοι δυνατοί».

Ο προπονητής του Κριστιάν Γκολομέεβ, ο Άκης Οικονόμου εκτιμά ότι τα αποτελέσματα από την συμμετοχή των Ελλήνων πρωταθλητών και πρωταθλητριών στην διοργάνωση της Βουδαπέστης είναι εξαιρετικά θετικά και θα στηρίξουν την προσπάθειά τους στην ολυμπιακή προπαρασκευή τους.

«Όλα πήγαν καλά και ικανοποιητικά από την συμμετοχή στην ISL των αθλητών μας. Βλέποντας τα αποτελέσματα και την αγωνιστική αποτίμηση θεωρώ ότι πολλά θετικά φαίνονται ήδη και ακόμα κάποια θα φανούν στο μέλλον και τις επόμενες φάσεις της προετοιμασίας τους» τόνισε χαρακτηριστικά ο Άκης Οικονόμου.