Τρίτος ο Βαζαίος στα 200 μέτρα πεταλούδα στη Βουδαπέστη

Ο Ανδρέας Βαζαίος κολύμπησε στα 200 μέτρα πεταλούδα στον ημιτελικό του «International Swimming League» στη Βουδαπέστη και ολοκλήρωσε τον αγώνα με τον τρίτο καλύτερο χρόνο.

Τρίτος ο Βαζαίος στα 200 μέτρα πεταλούδα στη Βουδαπέστη

Την τρίτη θέση κατέλαβε σήμερα (15/11) ο Ανδρέας Βαζαίος στα 200 μέτρα πεταλούδα σε πισίνα 25 μέτρων στο «International Swimming League» που διεξάγεται στη Βουδαπέστη.

Ο 26χρονος Έλληνας κολυμβητής ήταν ο μοναδικός εκπρόσωπος της χώρας μας, με το σκουφάκι της ομάδας London Roar, στον πρώτο ημιτελικό του αγωνίσματος της διοργάνωσης που φιλοξενείται στην ουγγρική πρωτεύουσα.

Ο Βαζαίος τερμάτισε τρίτος με επίδοση 1:52.13, με τον συγκεκριμένο χρόνο να αποτελεί τον τέταρτο καλύτερο στην καριέρα του.

Στα 100 μέτρα μικτής ατομικής κατέλαβε την πέμπτη θέση με χρόνο 52.15, ενώ ήταν όγδοος στα 400 μέτρα μικτής ατομικής σημειώνοντας επίδοση 4:09.43.

Ο δεύτερος ημιτελικός του ISL, με τη συμμετοχή των Κριστιάν Γκολομέεβ και Απόστολου Χρήστου, με το σκουφάκι του συλλόγου LA Current, είναι προγραμματισμένος για το απόγευμα της Κυριακής (15/11).