Νίκη για τον Βαζαίο στα 200μ. μικτή ατομική με κορυφαία φετινή επίδοση στην ISL

Ο Ανδρέας Βαζαίος πέτυχε μια ακόμη νίκη με κορυφαία φετινή επίδοση στην ISL στα 200μ. μικτή ατομική

Νίκη για τον Βαζαίο στα 200μ. μικτή ατομική με κορυφαία φετινή επίδοση στην ISL

Ακόμη μία νίκη πέτυχε ο Ανδρέας Βαζαίος στα 200μ. μικτή ατομική, στον 8ο αγώνα της φετινής σεζόν της International Swimming League, που διεξάγεται υπό μορφήν «φούσκας» στη Βουδαπέστη. Ο Έλληνας πρωταθλητής Ευρώπης απέδειξε για άλλη μία φορά τη δυναμική του στην 25άρα πισίνα, παίρνοντας την πρώτη θέση με χρόνο 1:52.41, και χάρισε στην ομάδα του, τους London Roar, συνολικά 12 βαθμούς, καθώς, πέραν των εννέα βαθμών που δίνει η νίκη, ο Βαζαίος «έκλεψε» τους τρεις βαθμούς των δύο τελευταίων κολυμβητών της κούρσας, αφού η μεταξύ τους διαφορά ξεπέρασε το όριο που έχουν θέσει οι διοργανωτές. Η επίδοσή του, μάλιστα, είναι η καλύτερη που έχει σημειωθεί σε όλους τους αγώνες της φετινής διοργάνωσης.

Ο αθλητής του ΟΦ Νέας Ιωνίας άφησε ξανά πίσω του (όπως και την περασμένη εβδομάδα) τον Ιάπωνα «χρυσό» Ολυμπιονίκη των 400μ. μικτή, Κοσούκε Χαγκίνο, ο οποίος τερμάτισε σε 1:52.69, ενώ οι London Roar είδαν και τον δεύτερο κολυμβητή τους, τον Βρετανό Ντάνκαν Σκοτ, να κάνει καλή εμφάνιση και να πλασάρεται τρίτος.

Λίγο νωρίτερα, η Άννα Ντουντουνάκη πραγματοποίησε την παρθενική εμφάνισή της στην ISL, συμμετέχοντας στα 4Χ100μ. ελεύθερο με τη δεύτερη ομάδα των Tokyo Frog Kings, η οποία τερμάτισε έβδομη. Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια της πεταλούδας κολύμπησε ένα στιλ στο οποίο δεν ειδικεύεται, παρόλα αυτά πήγε αρκετά καλά και έκανε ανεπίσημο χρόνο 54.94.