Από το Survivor στις πισίνες ο Δρυμωνάκος

Στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Βετεράνων μετείχε την Παρασκευή (25/5) ο Γιάννης Δρυμωνάκος, στην επιστροφή του στα κολυμβητήρια μετά την εμπειρία του στο Survivor, παίρνοντας μάλιστα την πρόκριση για το Ευρωπαϊκό Masters. 

Από το Survivor στις πισίνες ο Δρυμωνάκος

Στις πισίνες επέστρεψε ο Γιάννης Δρυμωνάκος λίγους μήνες μετά τη συμμετοχή του στο γνωστό ριάλιτι επιβίωσης Survivor! Ο Έλληνας πρωταθλητής της κολύμβησης μετείχε την Παρασκευή (25/5) στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Βετεράνων (Masters) που διεξάγεται στο ΟΑΚΑ, στην πρώτη του επαφή με το νερό μετά την... περιπέτειά του στον Άγιο Δομίνικο.

Λαμβάνοντας μέρος στο αγώνισμα των 400μ. μεικτή, ο σπουδαίος αθλητής κατόρθωσε να τερματίσει πρώτος στην κούρσα του, κερδίζοντας το χρυσό μετάλλιο με χρόνο 4:39:25 κι εξασφαλίζοντας έτσι την πρόκριση για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Masters που θα διεξαχθεί από 2 ως 7 Σεπτεμβρίου στη Σλοβενία.

Μετά την απονομή ο ίδιος δήλωσε: «Νιώθω ικανοποιημένος που για μια ακόμη φορά έδωσα τον καλύτερο μου εαυτό , πετυχαίνοντας μια πολύ καλή επίδοση. Πλέον, συνεχίζουμε όλο το καλοκαίρι τη σκληρή προετοιμασία με στόχο το Ευρωπαικό Πρωτάθλημα Masters το Σεπτέμβριο!».