Πετρούνιας: Έτοιμος για το Παγκόσμιο της Μελβούρνης και την πρόκριση στους Ολυμπιακούς

Ο Λευτέρης Πετρούνιας δείχνει πανέτοιμος για το ταξίδι του στην Μελβούρνη όπου θα διεκδικήσει το εισιτήριο του για του φετινούς Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο, μέσω του παγκοσμίου κυπέλλου ενόργανης γυμναστικής.

Πετρούνιας: Έτοιμος για το Παγκόσμιο της Μελβούρνης και την πρόκριση στους Ολυμπιακούς

Την πρώτη από τις τρεις διαδοχικές νίκες που θα χρειαστεί, προκειμένου να παραμείνει εξασφαλίσει την πρόκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο, θα κυνηγήσει ο Λευτέρης Πετρούνιας στο παγκόσμιο κύπελλο ενόργανης γυμναστικής της Μελβούρνης (20-23 Φεβρουαρίου).

Ο Έλληνας Ολυμπιονίκης αναχωρεί αύριο (Παρασκευή 14/02) για την Αυστραλία, μαζί με τον προπονητή Δημήτρη Ράφτη, τη φυσικοθεραπεύτρια Ιβάνα Τζούριτς και τον διεθνή κριτή Νίκο Προβιά, ενώ στο πλευρό της ελληνικής αποστολής θα βρεθεί κατά τις ημέρες των αγώνων και ο γιατρός της Ε.Γ.Ο. Οδυσσέας Παξινός.

Τόσο στη Μελβούρνη, όσο και στα αντίστοιχα παγκόσμια κύπελλα που θα ακολουθήσουν στο Μπακού (12-15 Μαρτίου) και στην Ντόχα (18-21 Μαρτίου), ο Έλληνας πρωταθλητής θα στοχεύσει στο χρυσό μετάλλιο, ώστε να ισοφαρίσει τις τρεις νίκες που έχει ήδη ο Κινέζος Γιανγκ Λιου και να τον υποσκελίσει στην τελική ισοβαθμία στην κορυφή της παγκόσμιας κατάταξης.

Το «ΦΩΣ» στην πόρτα σας και στον υπολογιστή σας