Άνοδος δύο θέσεων για την 11η Λύτρα στο Παγκόσμιο Kύπελλο

Κερδίζοντας 2 θέσεις στο σύνθετο ατομικό και καταλήγοντας 11η ολοκλήρωσε η Παναγιώτα Λύτρα την παρουσία της στο παγκόσμιο κύπελλο ρυθμικής γυμναστικής της Σόφιας.

Άνοδος δύο θέσεων για την 11η Λύτρα στο Παγκόσμιο Kύπελλο

Mε άνοδο δύο θέσεων που την έφερε στην 11η θέση της γενικής κατάταξης ολοκλήρωσε την παρουσία της στο Παγκόσμιο Κύπελλο Ρυθμικής Γυμναστικής της Σοφίας η Παναγιώτα Λύτρα.

Για την Ελληνίδα πρωταθλήτρια αυτή ήταν η πρώτη της φετινή εμφάνιση με το εθνόσημο εκτός των συνόρων, στο πλαίσιο της προετοιμασίας της για το προ-Ολυμπιακό ευρωπαϊκό πρωτάθλημα που θα ακολουθήσει σε ενάμιση μήνα στη Βουδαπέστη.

Στη δεύτερη ημέρα των αγώνων, η Ελληνίδα πρωταθλήτρια του Ατομικού συγκέντρωσε 31,550 β. στις κορύνες και 30,600 β. στην κορδέλα, για να φτάσει σε άθροισμα τους 126,500 βαθμούς, που την έφεραν τελικά στην 11η θέση του σύνθετου ατομικού, έχοντας να ανταγωνιστεί τις κορυφαίες αθλήτριες του πλανήτη.

Παράλληλα, άγγιξε την είσοδό της στην οκτάδα των φιναλίστ στις κορύνες, όπου κατετάγη 10η και θα είναι 2η αναπληρωματική ενόψει του τελικού.

Επόμενος διεθνής αγώνας προετοιμασίας για τη Λύτρα θα είναι το 1ο ευρωπαϊκό κύπελλο του Μπακού, που θα πραγματοποιηθεί από τις 3 έως τις 5 Μαΐου.