Πετρούνιας: «Όλα πήγαν καλά, αλλά έχω αγωνία»

Το μήνυμα του «βασιλιά των κρίκων» μετά την επιτυχημένη επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε στον αριστερό του ώμο.

Πετρούνιας: «Όλα πήγαν καλά, αλλά έχω αγωνία»

Σε πετυχημένη χειρουργική επέμβαση στον αριστερό του ώμο υποβλήθηκε ο Λευτέρης Πετρούνιας. Ο «βασιλιάς των κρίκων» χειρουργήθηκε το πρωί της Δευτέρας στο Ανσί της Γαλλίας και ο ίδιος έστειλε μήνυμα αισιοδοξίας μετά την πετυχημένη επέμβαση.

«Όλα πήγαν καλά! Έχω ακόμη αγωνία για να ολοκληρωθεί και η αποκατάσταση με επιτυχία και σε τρεις μήνες περίπου ευελπιστώ ότι θα είμαι πάλι πίσω στην προπόνηση μου. Η αγάπη και η δύναμη που μου δώσατε για να ανέβω στους κρίκους πριν από λίγες ημέρες, θα είναι η ώθηση μου και για την ανάρρωσή μου. Ευχαριστώ από καρδιάς τον γιατρό μου Οδυσσέα Παξινό που βρίσκεται δίπλα μου από την πρώτη στιγμή, τον δρ. Λαφός με το ιατρικό του επιτελείο που με φρόντισαν και με έκαναν να νιώθω ασφαλής.

Ευχαριστώ την Ελληνική Γυμναστική Ομοσπονδία που μερίμνησε για όλα. Ευχαριστώ τον καθένα σας ξεχωριστά για το κουράγιο που μου δίνετε. Δύσκολος αυτός ο αγώνας που ξεκίνησε σήμερα αλλά είμαστε μαθημένοι στους αγώνες και θα τα καταφέρουμε...», ανέφερε στο μήνυμα του στα social media ο Λευτέρης Πετρούνιας, ο οποίος την Τρίτη (6/11) θα πάρει εξιτήριο από τη Γενική Κλινική του Ανσί.

Το «ΦΩΣ» στην πόρτα σας και στον υπολογιστή σας