Πετρούνιας: «Ο πόνος στις αιωρήσεις είναι σαν μαχαιριά»

Ο Λευτέρης Πετρούνιας δήλωσε ικανοποιημένος για την πρόκριση του στον τελικό του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος ενόργανης γυμναστικής παρά τον τραυματισμό που τον ταλαιπωρεί.

Πετρούνιας: «Ο πόνος στις αιωρήσεις είναι σαν μαχαιριά»

Ο Λευτέρης Πετρούνιας κατάφερε παρά τον τραυματισμό του να προκριθεί στον τελικό του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος ενόργανης γυμναστικής στην Ντόχα.

Ο Έλληνας πρωταθλητής μίλησε στη μικτή ζώνη για την εμφάνιση του:«Δεν ήταν η καλύτερη εκτέλεση που μπορώ να κάνω, αλλά ήταν η καλύτερη δυνατή για τη δεδομένη στιγμή και για την κατάσταση στην οποία βρίσκομαι. Και νομίζω ότι θα αποδειχθεί αρκετά καλή, ώστε να μου δώσει την πρόκριση στον τελικό με την καλύτερη βαθμολογία».

Στην συνέχεια σχολίασε το πως αντιμετωπίζει τους πόνους του και το πως αισθάνεται κατά την διάρκεια της προσπάθειας του:«Έχω αλλάξει όλη μου την προπόνηση. Δουλεύω πολύ στη δύναμη, χωρίς αιωρήσεις. Όταν χρειάζεται να κάνω αιωρήσεις, είμαι αναγκασμένος να βάλω όλη μου την προσπάθεια και θετική σκέψη για να συγκεντρωθώ και να αντέξω τον πόνο. Αυτό είναι το μεγαλύτερο θέμα που αντιμετωπίζω. Ο πόνος στις αιωρήσεις είναι οξύς, σαν μαχαιριά.Με πάγο και σταθεροποίηση από τη φυσικοθεραπεύτρια της ομάδας. Ίσως και ένα παυσίπονο για τη φλεγμονή».