Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Τραμπολίνο: Εκτός τελικού οι Κασάπογλου και Παπαδημητρίου

Οι Λίλα Κασάπογλου και Αναστασία Παπαδημητρίου δεν μπόρεσαν να κατακτήσουν το εισιτήριο για τον τελικό του συγχρονισμένου τραμπολίνο γυναικών.

Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Τραμπολίνο: Εκτός τελικού οι Κασάπογλου και Παπαδημητρίου

Οι Λίλα Κασάπογλου και Αναστασία Παπαδημητρίου δεν μπόρεσαν να κατακτήσουν το εισιτήριο για τον τελικό του συγχρονισμένου τραμπολίνο γυναικών στο παγκόσμιο πρωτάθλημα του Μπέρμιγχαμ, στην Αγγλία, που συνεχίστηκε με τα αγωνίσματα της δεύτερης ημέρας των προκριματικών.

Το ελληνικό δίδυμο κατέλαβε τη 16η θέση με 42,510 βαθμούς, μένοντας έξω από την οκτάδα των φιναλίστ, οι οποίες κέρδισαν ταυτόχρονα και την πρόκρισή τους για τους Παγκόσμιους Αγώνες του 2025.

Το αγωνιστικό πρόγραμμα της Παρασκευής (10/11) περιλάμβανε από ελληνικής πλευράς και την συμμετοχή της Κατερίνας Τσαμπίκας Καλέγκα στον αντίστοιχο προκριματικό του διπλού μίνι τραμπ γυναικών, όπου τερμάτισε στη 35η θέση με 39,000 βαθμούς.

Η ελληνική εκπροσώπηση στη διοργάνωση του Μπέρμιγχαμ ολοκληρώνεται αύριο, Σάββατο (11/11), με την Αλεξάνδρα Εφραίμογλου να παίρνει μέρος στον πρωινό ημιτελικό του ακροβατικού διαδρόμου γυναικών (12:00 – 13:00), με την προσδοκία της εισόδου στον τελικό που θα ακολουθήσει λίγο αργότερα (15:48 – 16:18).