Ρυθμική Γυμναστική: Τρίτη θέση το ανσάμπλ Νεανίδων στις 5 μπάλες, στο Καΐρο!

Στην τρίτη θέση του βάθρου ανέβηκε η Εθνική Ανσάμπλ Νεανίδων στο διεθνές τουρνουά ρυθμικής γυμναστικής «Κύπελλο του Φαραώ» στο Κάιρο

Ρυθμική Γυμναστική: Τρίτη θέση το ανσάμπλ Νεανίδων στις 5 μπάλες, στο Καΐρο!

Εθνική ανσάμπλ από ...χαλκό στο Κάιρο, όπου διεξάγεται το διεθνές τουρνουά ρυθμικής γυμναστικής «Kύπελλο του Φαραώ»

Στην αιγυπτιακή πρωτεύουσα, η ελληνική ομάδα (Ελευθερία Καντερέ, Ευσταθία Κοντοπούλου, Ειρήνη Κράλη, Στεφανία Μπακοπούλου, Μαριάνθη Σιμιτζή, Κατερίνα Χολίδη) κέρδισε την 3η θέση στον τελικό του προγράμματος με τις 5 μπάλες με 28,150 βαθμούς, επαναλαμβάνοντας το ίδιο πλασάρισμα που είχε και στον προκριματικό του αγωνίσματος μία ημέρα νωρίτερα.

Οι Ελληνίδες αθλήτριες αγωνίστηκαν και στον αντίστοιχο τελικό στα 5 σχοινάκια, όπου υπέπεσαν σε λάθη και περιορίστηκαν στην 8η θέση.

Λίγο αργότερα, η Ουρανία Συγκούνα αναδείχθηκε 4η στον τελικό της κορδέλας νεανίδων, πραγματοποιώντας βελτιωμένη εμφάνιση

Η Συγκούνα συγκέντρωσε 25,250 βαθμούς στον τελικό, ενώ στον προκριματικό είχε τερματίσει 8η με 24,850β. Μάλιστα έχασε το χάλκινο μετάλλιο από την Αζέρα Νουράι Αχματζάντα η οποία πήρε επίσης 25,250 β. αλλά υπερίσχυσε στην ισοβαθμία επειδή είχε μεγαλύτερο επιμέρους βαθμό εκτέλεσης.