Αποτελέσματα Προκριματικού Αγώνα Ρυθμικής Ατομικού & Ανσάμπλ Β'

Γνωστοποιήθηκαν την Τετάρτη (5/4) τα αποτελέσματα του Προκριματικού Αγώνα Ρυθμικής Γυμναστικής Ατομικού Α’ Επιπέδου και Ομαδικού (Ensemble) Β’ Kατηγορίας (Νεανίδων), Α’-Β’-Γ’-Δ’ Περιφερειών.

Αποτελέσματα Προκριματικού Αγώνα Ρυθμικής Ατομικού & Ανσάμπλ Β'

Η ενημέρωση της Ομοσπονδίας:

Τον αγώνα που διεξήχθη στη Βέροια, στο «Φιλίππειο» Κλειστό Γυμναστήριο, στις 31 Μαρτίου – 02 Απριλίου 2023, τίμησαν με την παρουσία τους μεταξύ άλλων ο Δήμαρχος Βέροιας Κωνσταντίνος Βοργιαζίδης, ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Έργων – Πολεοδομίας Αλέξανδρος Τσαχουρίδης και ο Πρόεδρος του ΚΑΠΑ Δήμου Βέροιας Θανάσης Δέλλας.

Τη διοίκηση της Ε.Γ.Ο. εκπροσώπησαν η Γ’ Αντιπρόεδρος της Ομοσπονδίας, μέλος της Τεχνικής Επιτροπής Ρυθμικής Γυμναστικής και υπεύθυνη του αγώνα Ειρήνη Μανδραβέλη, καθώς και το μέλος του Δ.Σ. Χρήστος Ψαθάς.

Τα μετάλλια στο σύνθετο ατομικό κατέκτησαν οι Ελένη Τζούδα, Ουρανία Συγκούνα και Παρασκευή Μπήλια, όλες αθλήτριες του Εθνικού Ο.Φ.Π.Φ., ενώ στο ανσάμπλ στο βάθρο ανέβηκαν οι Φ.Σ. Καλλιθέας-Μοσχάτου-Ταύρου, Γ.Σ. Νίκη Λάρισας, Α.Σ. Ευρυθμία Δραπετσώνας.

Στο σύνθετο ομαδικό, που περιλαμβάνει το βαθμολογικό άθροισμα του ομαδικού και του ανσάμπλ, επικράτησαν κατά σειρά οι Γ.Σ. Νίκη Λάρισας, Φ.Σ. Καλλιθέας-Μοσχάτου-Ταύρου και Γ.Α.Σ. Χολαργού, ενώ την αναγνώριση για το «ευ αγωνίζεσθαι» κέρδισαν οι αθλήτριες του Ολυμπιακού Ρυθμού, που εκ παραδρομής ανακηρύχθηκαν νικήτριες του χάλκινου μεταλλίου αλλά προς τιμήν τους ενημέρωσαν για το λάθος και πρόσφεραν τα μετάλλιά τους στις πραγματικές κατόχους.

Η Ε.Γ.Ο. ευχαριστεί τα σωματεία Α.Ο. Αλέξανδρος Βέροιας, Α.Ο.Ρ.Γ. Βέροιας και Α.Π.Σ. Φίλιππος Βέροιας για την ενεργή συμβολή τους για τη διεξαγωγή του αγώνα.

Δείτε ΕΔΩ τα αποτελέσματα των αγώνων

Στιγμιότυπα από τις απονομές, με τον φακό της Hermes Productions: