Πετρούνιας: «Αισθάνομαι υπέροχα, πήρα έξτρα δύναμη από τις κόρες μου» (vid)

Ο Λευτέρης Πετρούνιας πραγματοποίησε τις πρώτες του δηλώσεις μετά την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ενόργανης Γυμναστικής του Μονάχου.

Πετρούνιας: «Αισθάνομαι υπέροχα, πήρα έξτρα δύναμη από τις κόρες μου» (vid)

Ιστορία συνεχίζει να γράφει στην ενόργανη γυμναστική ο Λευτέρης Πετρούνιας καθώς κατέκτησε το έκτο χρυσό ευρωπαϊκό μετάλλιο στην κατηγορία των κρίκων.

Ο Έλληνας Ολυμπιονίκης ήταν για ακόμα μία φορά εκπληκτικός και ανέβηκε στο υψηλότερο σκαλί του βάθρου στο Μόναχο. Μετά τη νέα του επιτυχία ο «άρχοντας των κρίκων» εξέφρασε την ικανοποίησή του, ενώ έκανε αναφορά και στις δύο κορούλες του.

Αρχικά είπε: «Αισθάνομαι υπέροχα είναι ο έκτος τίτλος στην καριέρα μου, είμαι ικανοποιημένος που μετά από δύο χειρουργεία τα τελευταία τρία χρόνια είμαι ξανά εδώ και πήρα το μετάλλιο. Σήμερα πήρα έξτρα δύναμη από τις δύο κόρες μου που ήταν στην κερκίδα και με παρακολούθησαν για πρώτη φορά ζωντάνα».

Σε ερώτηση για το εάν είναι ο «Βασιλιάς του Μονάχου» απάντησε: «Δεν ξέρω αν είμαι ο Βασιλιάς του Μονάχου. Μου αρέσουν οι κρίκοι, είμαι ευγνώμων που είμαι εδώ και είμαι καλά».