Μεσογειακοί Αγώνες: Σοβαροί τραυματισμοί για Τσολακίδη και Κωνσταντινίδη

Οι Τσολακίδης και Κωνσταντινίδης αποχώρησαν τραυματίες κατά τη διάρκεια των αγώνων τους στο Οράν και χρειάστηκε να διακομιστούν στο νοσοκομείο. Επιστρέφουν άμεσα με ειδική πτήση από την Αλγερία

Μεσογειακοί Αγώνες: Σοβαροί τραυματισμοί για Τσολακίδη και Κωνσταντινίδη

Ραντεβού με την ατυχία είχαν δύο Έλληνες γυμναστές στη διάρκεια των προσπάθειών τους για τους Μεσογειακούς Αγώνες που διεξάγονται στο Οράν της Αλγερίας.

Ο Στέφανος Τσολακίδης κατά τη διάρκεια του αγώνα στο άλμα τραυματίστηκε στο γόνατο σε μία προσγείωση που επιχείρησε. Ο Έλληνας πρωταθλητής πήγε στο ιατρείο του σταδίου για τις πρώτες βοήθειες και επέστρεψε στο Μεσογειακό Χωριό.

Στις ασκήσεις εδάφους ο Χριστόφορος Κωνσταντινίδης τραυματίστηκε στον ώμο. Αμέσως μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο σε τοπικό νοσοκομείο όπου επιβλήθηκε σε μια απλή επέμβαση.

Ο αθλητής επέστρεψε στο Μεσογειακό Χωριό αργά το ίδιο βράδυ, ενώ στο πλευρό του ήταν συνεχώς ο ιατρός και ο φυσιοθεραπευτής της αποστολής.

Οι δύο αθλητές θα επιστρέψουν άμεσα στην Ελλάδα με ειδική πτήση της αποστολής, ενώ οι υπόλοιποι αθλητές της ομάδας ενόργανης γυμναστικής θα συνεχίσουν τους αγώνες.