Μάρας: «Η έξοδος μου ήταν χάλια»

Ο Βλάσης Μάρας στάθηκε στην κακή του έξοδο που του στέρησε την πρόκριση στον τελικό του μονόζυγου, στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα ενόργανης γυμναστικής.

Μάρας: «Η έξοδος μου ήταν χάλια»

Τρία ασταθή βήματα στην έξοδο του προγράμματός του στο μονόζυγο, ήταν αρκετά για να στερήσουν από τον Βλάση Μάρα την πρόκρισή του στον τελικό του μονόζυγου, στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα ενόργανης γυμναστικής, που ξεκίνησε σήμερα στην Γλασκώβη. Ο πέντε φορές πρωταθλητής Ευρώπης και με συνολικά οκτώ μετάλλια στην κατοχή του, συμμετέχει για 14η φορά στην διοργάνωση και τις 10 φορές από αυτές μετείχε σε τελικό.

Στις δηλώσεις του ο 35χρονος Έλληνας πρωταθλητής, τόνισε μεταξύ άλλων:

«Η εκτέλεσή μου στο μονόζυγο ήταν αρκετά καλή, αλλά η έξοδος ήταν χάλια, δεν βλεπόταν. Ήταν ένα μέγιστο λάθος, που μου στοίχισε περίπου έναν βαθμό. Αυτός ο επιπλέον βαθμός θα ήταν υπεραρκετός για να με βάλει στην οκτάδα του τελικού. Δεν είμαι πάντως στεναχωρημένος, γιατί για τον ομαδικό αγώνα η επίδοσή μου ήταν ικανοποιητική, όπως και στο άλμα. Αυτό που θέλω είναι να προσθέσω μία επιπλέον άσκηση στο πρόγραμμά μου και να το κάνω πιο ανταγωνιστικό, ενόψει του Παγκοσμίου πρωταθλήματος του Οκτωβρίου. Εφόσον θα παρουσιάσω εκείνο το πρόγραμμα και δεν θα μου ''βγει'', τότε θα στεναχωρηθώ πραγματικά, γιατί τώρα δεν είμαι ακόμα όσο δυνατός θα ήθελα».

Για την παρουσία της Εθνικής στο ομαδικό είπε:

«Ως ομάδα τα πήγαμε πολύ καλά μέχρι το έδαφος, όπου τα καταστρέψαμε όλα. Δεν είναι κάτι που συμβαίνει συνέχεια, στους περισσότερους αγώνες δεν έχουμε τόσες πολλές πτώσεις στο τέλος. Θα μπορούσα να δικαιολογήσω τα παιδιά, αλλά δεν είναι ώρα για δικαιολογίες. Είναι ώρα για να προβληματιστεί ο καθένας τι έκανε λάθος και να το διορθώσει. Γι’ αυτό υπάρχουν και οι αγώνες. Πιστεύω ότι στο μέλλον δεν θα επαναλάβουμε αυτά τα λάθη».

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ο ιστότοπος αυτός χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα
ΑΠΟΔΟΧΗ