Η 19χρονη που συνδυάζει Πολυτεχνείο και Εθνική ομάδα

Η Ευαγγελία Μονοκρούσου είναι αθλήτρια της ενόργανης γυμναστικής και πλέον φοιτήτρια στη σχολή Χημικών Μηχανικών του Ε.Μ.Π.

Η 19χρονη που συνδυάζει Πολυτεχνείο και Εθνική ομάδα

Έτοιμη να επιστρέψει στις μεγάλες διοργανώσεις μετά από απουσία ενός χρόνου είναι η Ευαγγελία Μονοκρούσου.

Η απουσία της από την ενεργό δράση ήταν καθαρά δική της επιλογή και δεν οφείλεται σε κάποιο τραυματισμό ή τιμωρία.

Η 19χρονη αθλήτρια ήθελε να αφοσιωθεί στο διάβασμα, ώστε να πετύχει το μεγάλο της όνειρο που ήταν να μπει στο Πολυτεχνείο. Και το κατάφερε!

Φοιτήτρια στην Σχολή Χημικών Μηχανικών του Ε.Μ.Π. είναι πλεόν η Ευαγγελία Μονοκρούσου κι έτσι μπορεί να ξαναβάλει μέσα στην ζωή της την ενόργανη γυμναστική. Η 19χρονη θα είναι μια από τις γυμνάστριες, στις οποίες θα στηριχθεί η Εθνική ομάδα, ενόψει των μεγάλων διοργανώσεων που υπάρχουν μέσα στο 2018.

«Μέχρι στιγμής καταφέρνω να συνδυάζω τις προπονήσεις με τα μαθήματα της Σχολής μου», τονίζει η ίδια και συνεχίζει: «Υπολογίζω να δώσω τον πρώτο μου φετινό αγώνα στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα του Μαΐου και από εκεί και πέρα θα προσπαθήσω να κερδίσω την θέση στην Εθνική ομάδα ενόψει του Ευρωπαϊκού και του Παγκόσμιου πρωταθλήματος που θα ακολουθήσουν. Θα βάλω τα δυνατά μου για να πετύχω ό,τι καλύτερο και να φανώ χρήσιμη στην ομάδα.

Τα καλύτερα όργανά μου είναι το έδαφος και το άλμα. Σε αυτά αισθάνομαι πιο σίγουρη και έχω τις υψηλότερες αρχικές αξίες. Στο Πανελλήνιο πάντως σκοπεύω να αγωνιστώ στο σύνθετο ατομικό. Δουλεύω και στα τέσσερα όργανα, για να μπορώ να ανταποκριθώ σε ό,τι χρειαστεί σε κάθε αγώνα».