Πετρούνιας: Ανακοίνωσε την υποψηφιότητα του για θέση στην ΕΟΕ

Θέση στην Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή αποφάσισε να διεκδικήσει ο Λευτέρης Πετρούνιας που ανακοίνωσε την υποψηφιότητα του. 

Πετρούνιας: Ανακοίνωσε την υποψηφιότητα του για θέση στην ΕΟΕ

Με ανάρτηση του στα social media ο Λευτέρης Πετρούνιας γνωστοποίησε την απόφαση του να θέσει υποψηφιότητα για εκπρόσωπος όλων των αθλητών στο Διοικητικό Συμβούλιο της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής.

Πετρούνιας: Αναβλήθηκε το Παγκόσμιο Κύπελλο ενόργανης της Ντόχα

Όπως υποστήριξε μεταξύ άλλων είναι καθήκον να βγουν μπροστά οι κάτοχοι Ολυμπιακών μεταλλίων προκειμένου να επιλυθούν τα ζητήματα όλων των αθλητών.

Αναλυτικά η δήλωση του: «Η φωνή της κάθε αθλήτριας και αθλητή με συμμετοχή στους Ολυμπιακούς Αγώνες πρέπει να είναι δυνατή και να ακούγεται μέσα στο Ολυμπιακό Κίνημα. Τα ζητήματα που αντιμετωπίζουμε όλοι μας είναι πολλά και θεωρώ πως εμείς που ακουγόμαστε λίγο περισσότερο λόγω ενός Ολυμπιακού μεταλλίου, είναι καθήκον μας να βγούμε μπροστά και να διεκδικήσουμε για όλους τους συναθλητές και συναθλήτριές μας την επίλυση τους. Γι' αυτό και σήμερα μετά από πολύ ώριμη σκέψη αποφάσισα να θέσω υποψηφιότητα για την ιδιαίτερα τιμητική θέση του εκπροσώπου όλων των αθλητών και αθλητριών από όλα τα αθλήματα στην Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή».