Θωμάς Τζόκας-Διευθύνων Σύμβουλος Winmasters: «Είμαστε εδώ για να υποστηρίξουμε τον Ολυμπιακό» (vid)

Ο Ερασιτέχνης Ολυμπιακός παρουσίασε τον μεγάλο χορηγό της ομάδας, την εταιρία Winmasters, σε συνέντευξη Τύπου που πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης στην Ιστορική Λέσχη τουΣυλλόγου στη Μαρίνας Ζέας στο Πασαλιμάνι.

Θωμάς Τζόκας-Διευθύνων Σύμβουλος Winmasters: «Είμαστε εδώ για να υποστηρίξουμε τον Ολυμπιακό» (vid)

Ο Ερασιτέχνης Ολυμπιακός παρουσίασε τον νέο μεγάλο χορηγό, την εταιρία Winmasters, σε συνέντευξη Τύπου που πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης στην Ιστορική Λέσχη του Συλλόγου στη Μαρίνας Ζέας στο Πασαλιμάνι.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας Θωμάς Τζόκας μίλησε στο fosonline.gr για την συμφωνία με τον Ερασιτέχνη του κορυφαίου Συλλόγου της χώρας. Μια συμφωνία που αφορά αρχικά τα τμήματα πόλο (άνδρες, γυναίκες) και το βόλεϊ ανδρών.

«Η απόφαση να βγούμε και να υποστηρίξουμε τον ερασιτεχνικό αθλητισμό αμέσως μετά την πανδημία είναι συνειδητή. Είναι η στιγμή που μας χρειάζεται ο αθλητισμός.

Όσον αφορά τον Ολυμπιακό αποτελούσε δέσμευση. Είμαστε εδώ για να μείνουμε. Είμαστε εδώ για να υποστήριξουμε τον Ολυμπιακό και τον ερασιτεχνικό αθλητισμό» τόνισε στο fosonline.gr ο Θωμάς Τζόκας.