Άρση Βαρών: Στην Κομοτηνή ο Πύρρος Δήμας (vid)

Στην Κομοτηνή βρέθηκε ο χρυσός Ολυμπιονίκης και Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Άρσης Βαρών Πύρρος Δήμας, στο πλαίσιο περιοδείας που πραγματοποιεί στα σωματεία της περιοχής.

Άρση Βαρών: Στην Κομοτηνή ο Πύρρος Δήμας (vid)

Στην Κομοτηνή βρέθηκε ο χρυσός Ολυμπιονίκης και Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Άρσης Βαρών Πύρρος Δήμας, στο πλαίσιο περιοδείας που πραγματοποιεί στα σωματεία της περιοχής.

Ο Δήμας βρήκε την ευκαιρία για να συναντηθεί και με το Δήμαρχο Κομοτηνής Γιάννη Γκαράνη, με τον οποίο συζήτησε για τα ζητήματα της περιοχής αλλά και τους τρόπους με τους οποίους μπορεί να ενισχυθεί το άθλημα στην περιοχή.

Η Ομοσπονδία είναι ευχαριστημένη από τη δουλειά που γίνεται από το Σύλλογο που δραστηριοποιείται στη Ροδόπη, αλλά και σε όλη τη Βόρεια Ελλάδα, σημειώνοντας πως είναι θετικό να υπάρχουν σωματεία που δουλεύουν, κατεβάζουν παιδιά στους αγώνες και απαρτίζονται από σοβαρούς ανθρώπους, τους οποίους μπορείς, «να κοιτάς στα μάτια», όπως επεσήμανε ο Δήμας.

Η Ομοσπονδία, όπως εξήγησε ο Πρόεδρος της, ξεκίνησε την περιοδεία της στη Βόρεια Ελλάδα από την Κομοτηνή, επισκεπτόμενοι και το Δήμαρχο, με τον οποίο συζήτησαν τα θέματα που υπάρχουν με το σωματείο.

«Έχουμε τη στήριξη του Δημάρχου και του Δήμου Κομοτηνής, και συνεχίζουμε το έργο μας σαν Ομοσπονδία, σαν Σωματείο, να έχουμε τα παιδιά μες τα γήπεδα, μες στα στάδια» σημείωσε.

Όσο για την επιστροφή στα γυμναστήρια μετά την πανδημία, ο Πύρρος Δήμας σημείωσε πως η πολιτεία αντέδρασε γρήγορα και περιόρισε τον κίνδυνο, και ελπίζει πως θα συνεχίσουμε καλά, γιατί ανοίγουν τώρα τα γυμναστήρια αλλά και οι επιχειρήσεις, ώστε να συνεχίσουν να είναι καλά, με υγεία όλοι.

Από την πλευρά του ο κ. Γκαράνης εξέφρασε τη χαρά του για την επίσκεψη ενός ανθρώπου του αθλητισμού, που χάρισε πολλές ωραίες στιγμές στην πατρίδα μας.

«Είμαστε εδώ για να βοηθήσουμε ως Δήμος Κομοτηνής όλα τα σωματεία και τον αθλητισμό» σημείωσε. Ειδικά όμως για την άρση βαρών, που δίνει τη δυνατότητα να ακουστεί ο Δήμος και ευρύτερα, είναι έτοιμοι να κάνουν αυτό που πρέπει και να τους δώσουν τα εχέγγυα για να λειτουργήσει όσο το δυνατόν καλύτερα.

«Συμφωνήσαμε πως θα είμαστε δίπλα στην άρση βαρών, αλλά και στην Ομοσπονδία και στους φίλους του αθλήματος» κατέληξε.

Π. Δήμας - Κομοτηνή | 28-05-2020

▶️ Ο πρόεδρος της Ελληνική Ομοσπονδία Αρσης Βαρών- Hellenic Weightlifting Federation, Πύρρος Δήμας στην #Κομοτηνή ? Τι δήλωσαν Π. Δήμας και Ιωαννης Γκαρανης στο πλαίσιο περιοδείας της Ομοσπονδίας στη Βόρεια Ελλάδα

Posted by Παρατηρητής της Θράκης on Thursday, 28 May 2020