Πυγμαχία: Τάσος Γεωργαντζάς: «Προσωπικό στοίχημα η επιτυχία του Ιωνικού»

Επέστρεψαν στις προπονήσεις οι αθλητές του Ιωνικού στο τμήμα της πυγμαχίας. Διαβάστε τι δήλωσε ο γενικός διευθυντής της ομάδας, Τάσος Γεωργαντζάς.

Πυγμαχία: Τάσος Γεωργαντζάς: «Προσωπικό στοίχημα η επιτυχία του Ιωνικού»

Ο Τεχνικός Διευθυντής του τμήματος της πυγμαχίας του Ιωνικού, Τάσος Γεωργαντζάς με αφορμή την επιστροφή στις προπονήσεις έκανε την παρακάτω δήλωση.

«Κάνοντας μία αποτίμηση των προηγούμενων μηνών για το τμήμα της πυγμαχίας που είναι η πρώτη του χρονιά θα ήθελα να εκφράσω την ικανοποίηση μου και τη χαρά μου για την εξέλιξη και την πορεία του.

Για πρώτη φορά ο Ιωνικός έχει πυγμαχικό τμήμα που όχι μόνο συμμετείχε στα πρωταθλήματα Παίδων και Παμπαίδων αλλά είχε και διακρίσεις, κατέκτησε την πρώτη θέση στο Παίδων και δύο στην τρίτη θέση στο πρωτάθλημα Παμπαίδων.

Οφείλω να ευχαριστήσω για την άριστη συνεργασία που έχουμε τον προπονητή του τμήματος κύριο Νίκο Ζαχάρη, όπως επίσης και την Διοίκηση του Ερασιτέχνη Ιωνικού που πίστεψαν σε μένα και έχοντας το ίδιο όραμα για ένα Ισχυρό Τμήμα, στηρίζουν κάθε βήμα , δηλώνουν παρόν και ειναι δίπλα μας σε ότι βοήθεια χρειαστούμε.

Άψογη και εντελώς φιλική και η συνεργασία μας με την Ομοσπονδία της Πυγμαχίας καθώς γνωρίζουν και οι ίδιοι την σημαντικότητα ενός Brand name όπως είναι αυτό του Ιωνικού.

Εξαιρετικά σημαντική η συνεισφορά και η βοήθεια των εταιριών Massaggio Autovision - Στουρνάρας ανταλλακτικά - Frigomit και την κυρία Δήμητρα Μπακάλη που στήριξαν με αθλητικό υλικό το Τμήμα της Πυγμαχίας. Είναι πολύ σημαντικό ένα Τμήμα να έχει την στήριξη χορηγών.

Ενεργώντας πάντα με βάση τις αποφάσεις της κυβέρνησης και των αρμοδίων υπουργείων για την εξέλιξη των προπονήσεων για όλους τους αθλητές μας με ασφάλεια, ξεκινήσαμε τις προπονήσεις μας και ξέρουμε ότι έχουμε μπροστά μας μία γεμάτη αγωνιστική σεζόν που στόχος μας είναι να είμαστε πανέτοιμοι.

Είναι προσωπικό στοίχημα για μένα η επιτυχία και η διάκριση του τμήματος. Με 80 αθλητές και 50 ενεργά δελτία η ομάδα έχει μόνο υψηλούς στόχους να κατακτήσει. Είμαστε ενωμένοι δουλεύουμε σκληρά και ομαδικά.

Τέλος θα ήθελα να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στους αφανείς ήρωες τους γονείς που μας εμπιστεύονται τα παιδιά τους και η στήριξη τους είναι μοναδική.

Οι εγγραφές στο Τμήμα της Πυγμαχίας συνεχίζονται είτε για αθλητές που θέλουν να έρθουν από άλλα σωματεία είτε για τους νέους, νέες που θέλουν να γνωρίσουν το άθλημα της Πυγμαχίας.

Καλούμε τους φίλους του Ιωνικού αλλά και γενικότερα τους κάτοικους της Νίκαιας και των γύρω περιοχών να έρθουν στην Οικογένεια του Ιωνικού και να συμμετέχουν στην σπουδαία δουλειά που γίνετε στο Τμήμα της Πυγμαχίας».