Καλλιτεχνική κολύμβηση: Επιστροφή στις προπονήσεις για την Εθνική ομάδα

Ξεκίνησαν οι προπονήσεις και της Εθνικής ομάδας καλλιτεχνικής κολύμβησης στο κολυμβητήριο του ΟΑΚΑ.

Καλλιτεχνική κολύμβηση: Επιστροφή στις προπονήσεις για την Εθνική ομάδα

Ξεκίνησαν οι προπονήσεις και της Εθνικής ομάδας καλλιτεχνικής κολύμβησης στο κολυμβητήριο του ΟΑΚΑ.

Υπήρξε μία καθυστέρηση στην έναρξη της προετοιμασίας της «γαλανόλευκης» καθώς πέντε από τα δώδεκα κορίτσια προέρχονται από συλλόγους της επαρχίας και ήταν αδύνατο να μετακινηθούν στις αρχές της εβδομάδας και να βρεθούν στην Αθήνα. Από την πρώτη προπόνηση απουσίαζε μόνο η Μαρία Καραπαναγιώτου.

Η Εθνική ομάδα αποτελείται από τις αθλήτριες Ευαγγελία Πλατανιώτη, Εβελίνα Παπάζογλου, Μαρία Αλζιγκούζη-Κομηνέα, Τζωρτζίνα Βασιλοπούλου, Δανάη Καριώρη, Πηνελόπη Καραμέσιου, Ανδριάνα Μισίκεβιτς, Κρυσταλένια Γιαλαμά, Ελένη Φραγκάκη, Έλενα Δεληγιάννη, Βιολέτα Ζουζούνη και Μαρία Καραπαναγιώτου.

Η Εθνική ομάδα επρόκειτο να λάβει μέρος στο προολυμπιακό τουρνουά στο Τόκιο, διεκδικώντας την παρθενική της συμμετοχή σε Ολυμπιακούς Αγώνες στο ομαδικό.

Θυμίζουμε πως η διοργάνωση μετατέθηκε για τον Μάρτιο του 2021.

Η χώρα μας θα εκπροσωπηθεί φυσικά στη διοργάνωση και με το ντουέτο που το αποτελούν οι Ευαγγελία Πλατανιώτη και Εβελίνα Παπάζογλου, οι οποίες φυσικά έχουν πάρα πολλές πιθανότητες πρόκρισης στους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Τόκιο.

Μάλιστα για την Ευαγγελία Πλατανιώτη θα είναι η τρίτη διαδοχική συμμετοχή μετά το Λονδίνο (2012) και το Ρίο (2016). Η Εβελίνα Παπάζογλου ήταν μαζί με την Πλατανιώτη πριν από τέσσερα χρόνια στη Βραζιλία και στους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Ρίο.

Έτσι πάει για τη δεύτερη συνεχόμενη συμμετοχή της στους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Το «ΦΩΣ» στην πόρτα σας και στον υπολογιστή σας