Νουρμαγκομέντοφ: Σε κρίσιμη κατάσταση ο πατέρας του

Ιδιαίτερα κρίσιμες ώρες περνάει ο Αμπντουλμανάπ Νουρμαγκομέντοφ, πατέρας του Ρώσου πρωταθλητή στην πυγμαχία Χαμπίμπ Νουρμαγκομέντοφ, καθώς μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με προβλήματα στο αναπνευστικό και συμπτώματα πνευμονίας.

Νουρμαγκομέντοφ: Σε κρίσιμη κατάσταση ο πατέρας του

Δύσκολες ώρες για τον Χαμπίμπ Νουρμαγκομέντοφ που αντιμετωπίζει σημαντικό οικογενειακό πρόβλημα.

Συγκεκριμένα, ο πατέρας του Ρώσου πυγμάχου, βρίσκεται το τελευταίο διάστημα στο νοσοκομείο σε κρίσιμη κατάσταση με κάποιες φήμες να κάνουν λόγο πως ο Αμπντουλμανάπ Νουρμαγκομέντοφ έχει προσβληθεί από κορονοϊο. Παρόλα αυτά, κάτι τέτοιο δεν επιβεβαιώνεται.

Ο Αμπντουλμανάπ Νουρμαγκομέντοφ μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με προβλήματα στο αναπνευστικό και συμπτώματα πνευμονίας. Οι γιατροί μετά από λίγες ημέρες αποφάσισαν να τον βάλουν σε τεχνητό κώμα από το οποίο τον έβγαλαν χθες (15/5). Ωστόσο ακόμη η κατάσταση της υγείας του σύμφωνα με τους γιατρούς που τον παρακολουθούν, παραμένει ιδιαίτερα κρίσιμη.

Από την μεριά του ο γιος του, Χαμπίμπ Νουρμαγκομέντοφ, βρίσκεται από την πρώτη στιγμή στο πλευρό του πατέρα του και αγωνιά για την πορεία της υγείας του, ελπίζοντας πως όλο αυτό θα τελειώσει σύντομα και ο πατέρας του θα βγει νικητής από αυτή την δοκιμασία.