Επιθεώρηση Μαυρωτά στις Τζιτζιφιές και συνάντηση με Νούτσο, Καμπουρίδη

Τις εγκαταστάσεις του «Athens International Sailing Center» στις Τζιτζιφιές επιθεώρησε ο Γιώργος Μαυρωτάς, θέλοντας να διαπιστώσει αν τηρείται το υγειονομικό πρωτόκολλο.

Επιθεώρηση Μαυρωτά στις Τζιτζιφιές και συνάντηση με Νούτσο, Καμπουρίδη

Τις εγκαταστάσεις του «Athens International Sailing Center» στις Τζιτζιφιές Καλλιθέας επιθεώρησε ο Γιώργος Μαυρωτάς.

Ο γενικός γραμματέας Αθλητισμού και συντονιστής της Υγειονομικής Επιστημονικής Επιτροπής της ΓΓΑ ήθελε να δει από κοντά τη λειτουργία του Διεθνούς Κέντρου Ιστιοπλοΐας κι αν φυσικά τηρείται το υγειονομικό πρωτόκολλο.

Η παρουσία του κ. Μαυρωτά στο «Athens International Sailing Center» συνέπεσε με την επανέναρξη της προετοιμασίας των Παναγιώτη Καμπουρίδη και Στέλιου Νούτσου, μελών της προολυμπιακής ομάδας των 49er, οι οποίοι ξεκίνησαν προπονήσεις στη θάλασσα μετά από σχεδόν δύο μήνες.

Ο γ.γ.Α. παρακολούθησε από κοντά την προετοιμασία της προπόνησής τους, από τη θερμομέτρηση μέχρι και την τελευταία λεπτομέρεια του υγειονομικού πρωτοκόλλου και εξέφρασε την απόλυτη ικανοποίησή του. Σχολίασε μάλιστα θετικά το γεγονός ότι το διεθνές κέντρο είναι μεγάλο και διαθέτει τέσσερις γλίστρες, έτσι ώστε να μην υπάρχει συγχρωτισμός.

Ο Γιώργος Μαυρωτάς υιοθέτησε πλήρως τις εισηγήσεις της Υγειονομικής Επιτροπής της Ελληνικής Ιστιοπλοϊκής Ομοσπονδίας και δήλωσε ότι οι συνθήκες προπόνησης είναι ιδανικές για κάθε ιστιοπλόο.