Αναβολή κατά ένα χρόνο για το Ευρωπαϊκό Ποδηλασίας Δρόμου

Ένα χρόνο αργότερα μετατέθηκε το αρχικά προγραμματισμένο για τον προσεχή Σεπτέμβριο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ποδηλασίας Δρόμου στο Τρεντίνο της Ιταλίας.

Αναβολή κατά ένα χρόνο για το Ευρωπαϊκό Ποδηλασίας Δρόμου

Τη μετάθεση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Ποδηλασίας Δρόμου που ήταν αρχικά προγραμματισμένο για το διάστημα 9-13 Σεπτεμβρίου του 2020, ανακοίνωσε το Σάββατο (2/5) η Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία Ποδηλασίας (UEC).

Η σχετική ανακοίνωση αναφέρει:

«Εξαιτίας της δύσκολης κατάστασης που επηρεάζει όλον τον κόσμο, το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα δρόμου του Τρεντίνο από τις 9 έως τις 13 Σεπτεμβρίου αναβάλλεται κατά έναν χρόνο, εν μέσω της πανδημίας του κορωνοϊού.

Θα εξεταστούν οι εναλλακτικές ημερομηνίες για τις διοργανώσεις του 2020 στο καλεντάρι της Ομοσπονδίας, έτσι ώστε να υπάρξουν νικητές σε κάθε κατηγορία κάθε αγωνίσματος».

Οι πιθανές ημερομηνίες για τη διεξαγωγή του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος που αναβλήθηκε για το 2021 είναι είτε μεταξύ 1-5 Σεπτεμβρίου, είτε μεταξύ 8-12 του ίδιου μήνα. Θυμίζουμε οτι για το διάστημα 29 Αυγούστου-20 Σεπτεμβρίου του 2020 έχει αναβληθεί και ο διάσημος Γύρος της Γαλλίας (Tour De France).