Ο Μάικ Τάισον επιστρέφει στο ρινγκ!

Αποφασισμένος να επιστρέψει στα ρινγκ εμφανίζεται ο Μάικ Τάισον, με στόχο να είναι σε θέση να αγωνιστεί για τουλάχιστον τρεις με τέσσερις γύρους.

Ο Μάικ Τάισον επιστρέφει στο ρινγκ!

Έτοιμος για την επιστροφή του στα ρινγκ είναι ο Μάικ Τάισον, ο οποίος πλέον έχει συμπληρώσει 53 χρόνια ζωής, ωστόσο στόχος του αυτή τη φορά δεν είναι να προσθέσει ένα ακόμα κεφάλαιο στη σπουδαία πυγμαχική καριέρα του.

Ο νεαρότερος πρωταθλητής όλων των εποχών στα βαρέα βάρη, σε διαδικτυακή συνομιλία του με φίλο του ράπερ «ΤΙ», αποκάλυψε πως θέλει να ξαναβρεθεί σε φόρμα, ώστε να μπορεί να κάνει τρεις ή τέσσερις γύρους για φιλανθρωπικούς και άλλους παρεμφερείς λόγους.

Μάλιστα τόνισε ότι για τον λόγο αυτόν έχει ήδη ξεκινήσει να γυμνάζεται σε στατικό ποδήλατο και διάδρομο, να κάνει ασκήσεις με ελαφριά βάρη, ενώ κάνει και προπόνηση πυγμαχίας.

«Είναι πολύ δύσκολο για το σώμα μου, γιατί είναι ταλαιπωρημένο και ήδη πονάω. Όμως γυμνάζομαι, είμαι σε καλύτερη κατάσταση και προσπαθώ να επιστρέψω στο ρινγκ ώστε να μπορώ να αγωνιστώ για φιλανθρωπικούς σκοπούς», είπε σχετικά ο Τάισον, για να προσθέσει:

«Στόχος είναι μερικοί αγώνες επίδειξης για φιλανθρωπίες. Να μπορέσω να κερδίσω κάποια χρήματα ώστε να βοηθήσω άστεγους και ανθρώπους που έχουν ταλαιπωρηθεί με ναρκωτικά όπως εγώ».