Μαρία Καραπαναγιώτου: «Μέσα από το σκοτάδι μπορείς να δεις τα άστρα»

Το μέλος της Εθνικής μας ομάδα στην καλλιτεχνική κολύμβηση Μαρία Καραπαναγιώτου, μίλησε για την πανδημία, τις δυσκολίες λόγω της καραντίνας αλλά και την επόμενη μέρα.

Μαρία Καραπαναγιώτου: «Μέσα από το σκοτάδι μπορείς να δεις τα άστρα»

Το μέλος της Εθνικής μας ομάδα στην καλλιτεχνική κολύμβηση Μαρία Καραπαναγιώτου, μίλησε για την πανδημία, τις δυσκολίες λόγω της καραντίνας αλλά και την επόμενη μέρα.

Η πρωταθλήτρια του Ηρακλή Θεσσαλονίκης μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα της κολυμβητικής ομοσπονδίας.

«Διανύουμε την Μεγάλη Εβδομάδα πράγμα που με κάνει να θέλω να ευχηθώ από καρδιάς Καλό Πάσχα και Καλή Ανάσταση στις συναθλήτριές μου, προπονήτριες και μέλη της Εθνικής ομάδας καθώς και σε όλους τους Έλληνες και τις Ελληνίδες.

Τώρα που όλη η ανθρωπότητα περνάει μια μεγάλη δοκιμασία εξαιτίας της πανδημίας, δεν είναι στιγμή για να φοβόμαστε αλλά, λαμβάνοντας τα σωστά μέτρα προφύλαξης, να θωρακίσουμε την υγεία μας» τόνισε αρχικά η Μαρία Καραπαναγιώτου.

Η αθλήτρια της Εθνικής μας και του Ηρακλή Θεσσαλονίκης συνέχισε λέγοντας «είναι μια ευκαιρία να περάσουμε περισσότερες στιγμές κοντά στην αγαπημένη μας οικογένεια και να ζήσουμε περισσότερες χαρούμενες στιγμές με τους οικείους μας.

Ας πιάσουμε την ευκαιρία αυτή και να την εκμεταλλευτούμε. Γιατί μέσα από το σκοτάδι μπορείς να δεις τα άστρα. Με υγεία και αισιοδοξία».

Για την αναβολή των Ολυμπιακών Αγώνων σχολίασε:

«Η αναβολή των Ολυμπιακών αγώνων ήταν αναπόφευκτη δεδομένου των τωρινών συγκυριών δηλαδή της πανδημίας του κορονοϊού. Η υγεία θεωρείται το πιο πολύτιμο αγαθό του ανθρώπου και προκειμένου να αποφευχθεί κάθε ενδεχόμενο απειλής της υγείας των αθλητών και όσων εμπλέκονται με τους Ολυμπιακούς αγώνες, θεωρώ ορθό που αναβλήθηκαν ώστε να δοθεί ο αναγκαίος χρόνος που χρειάζεται για να αντιμετωπιστεί ο ιός αυτός.

Σίγουρα θα ευχόμουν να γινόταν φέτος οι αγώνες λόγω της προετοιμασίας που έχουμε ήδη κάνει, όμως ότι δεν σε σκοτώνει σε κάνει πιο δυνατό. Επομένως και εμείς συνεχίζουμε ακάθεκτοι την προετοιμασία μας στο βαθμό που είναι εφικτό μέχρι να διεξαχθούν οι αγώνες με ασφάλεια. Τώρα το μόνο που πρέπει να κάνουμε όλοι είναι να μείνουμε σπίτι!

Παράλληλα εγώ μαζί με τις συναθλήτριές μου της εθνικής ομάδας και με την βοήθεια της τεχνολογίας θα πρέπει να διατηρήσουμε καλή την φυσική μας κατάσταση, με ατομική και ομαδική εκγύμναση. Εύχομαι το συντομότερο δυνατό να ξεπεραστεί η απειλή του ιού και να επανέλθουμε όλοι στους ρυθμούς που είχαμε».