Γιος Μοχάμεντ Άλι: Ο πατέρας μου θα έδερνε τον Τάισον, αλλά όχι τον Μπρους Λι

Ο γιος του Μοχάμεντ Άλι αντέδρασε στο αποτέλεσμα αγώνα προσομοίωσης μεταξύ του θρυλικού πατέρα του και του Μάικ Τάισον υποστηρίζοντας ότι μόνο ο Μπρους Λι θα μπορούσε να τον κοντράρει!

Γιος Μοχάμεντ Άλι: Ο πατέρας μου θα έδερνε τον Τάισον, αλλά όχι τον Μπρους Λι

Η δράση δεν έχει διακοπεί μόνο στο ποδόσφαιρο και το μπάσκετ αλλά και σ' άλλα σπορ. Η πυγμαχία δεν αποτελεί εξαίρεση.

Για να διατηρηθεί το ενδιαφέρον των φίλων του αθλήματος ζωντανό η WBSS (Worls Box Super Series) ανακοίνωσε ότι θα παρουσιάσει σε προσομοίωση έναν αγώνα μεταξύ το θρυλικού Μοχάμεντ Άλι και του Μάικ Τάισον.

Εκεί ο Τάϊσον νίκησε στα σημεία τον Άλι, αποτέλεσμα που δεν άρεσε καθόλου στον πρωτότοκο γιο (από τα εννιά παιδιά) του τελευταίου.

Έτσι, ο Μοχάμεντ Άλι Τζούνιορ, μιλώντας στην αγγλική εφημερίδα «Sun» για το ενδεχόμενο αυτή η αναμέτρηση να είχε γίνει στην πραγματικότητα υποστήριξε ότι ο θρυλικός πατέρας του (που απεβίωσε προ 4ετίας) θα είχε συντρίψει τον «Iron Mike»:

«Ο πατέρας μου θα τον είχε πλακώσει στο ξύλο τον Τάισον. Όλοι το ξέρουν αυτό. Ο Μάικ δεν ήταν πυγμάχος αλλά ένας μαχητής του δρόμου. Δεν θα άντεχε ποτέ μια σύγκρουση με τον πατέρα μου. Ειδικά μια αναμέτρηση των 15 γύρων...»

Ωστόο ο Άλι Τζούνιορ πιστεύει ότι ο πατέρας του θα είχε πρόβλημα με έναν άλλο θρύλο των πολεμικών των τεχνών: τον θρύλο του καράτε, Μπρους Λι: «Με εκείνον θα ήταν δύσκολο. Ήταν κι οι δύο νέοι και πολύ γρήγοροι. Πήγαν τα αθλήματα τους σε άλλο επίπεδο. Ήταν οι καλύτεροι στο σπορ τους...»

Τάισον: Ο Άλι ήταν ο καλύτερος όλων των εποχών!

Προς τιμήν του πάντως ο Μάικ Τάισον παραδέχθηκε ότι το αποτέλεσμα της προσομοίωσης δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα: «Δεν θα είχα νικήσει ποτέ σε αληθινό αγώνα τον Άλι. Εκείνος ήταν ο κορυφαίος όλων των εποχών...»