PAROS WAY: Αναβάλλεται μέχρι νεωτέρας λόγω κορονοϊού

Το PAROS WAY ήταν προγραμματισμένο για τις 2-3 Μαΐου, όμως λόγω κορονοϊού αναβάλλεται. Η οργανωτική επιτροπή αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο να πραγματοποιηθεί το καλοκαίρι ή το φθινόπωρο αν είναι εφικτό.

 PAROS WAY: Αναβάλλεται μέχρι νεωτέρας λόγω κορονοϊού

Στη χθεσινή επικοινωνία των μελών της οργανωτικής επιτροπής αποφασίστηκε η αναβολή της αθλητικοτουριστικής διοργάνωσης PAROS WAY, που ήταν προγραμματισμένη να πραγματοποιηθεί στις 2-3 Μαΐου στο όμορφο νησί της Πάρου, σε έναν από τους σημαντικότερους τουριστικούς προορισμούς παγκοσμίως.

Το τελευταίο διάστημα τα μέλη της οργανωτικής επιτροπής βρίσκονται σε διαρκή επικοινωνία μεταξύ τους, καθώς και με τους αρμόδιους φορείς, παρακολουθώντας τις εξελίξεις στο θέμα της πανδημίας.

«Η κατάσταση από ό,τι φαίνεται, τουλάχιστον όσον αφορά τη χώρα μας, δείχνει να ομαλοποιείται. Είναι όμως αδύνατο να μιλήσουμε αυτή τη στιγμή με ακρίβεια για νέα ημερομηνία διεξαγωγής.

Θα περιμένουμε πρώτα τις αποφάσεις και ανακοινώσεις των αρμόδιων φορέων (υπουργείο Υγείας και κυβέρνηση) και ύστερα θα ανακοινώσουμε με βεβαιότητα τη νέα ημερομηνία διεξαγωγής του PAROS WAY.

Επειδή δεχόμαστε πολλά μηνύματα από αθλητές και αθλούμενους για το αν και πότε θα πραγματοποιηθεί η διοργάνωση, τους διαβεβαιώνουμε ότι θα καταβάλουμε κάθε προσπάθεια ώστε να πραγματοποιηθεί είτε μέσα στο καλοκαίρι είτε το προσεχές φθινόπωρο.

Ας ελπίσουμε ότι σύντομα θα επανέλθουμε σε φυσιολογικούς ρυθμούς, θα μπορέσουμε να γυμναστούμε χωρίς περιορισμούς, να συμμετέχουμε ξανά σε διοργανώσεις.

Ως τότε διατηρήστε σώμα και πνεύμα σε εγρήγορση!

Μείνετε συντονισμένοι στην ιστοσελίδα και στη σελίδα fb της διοργάνωσης www.parosway.gr» αναφέρεται μεταξύ άλλων σε ανακοίνωση που εξέδωσαν οι διοργανωτές του PAROS WAY.