WWE: Παλεύουν, ιδρώνουν, φτύνουν, αλλά… συνεχίζεται εν μέσω κορονοϊού

Πολλές αντιδράσεις έχει προκαλέσει η απόφαση του WWE να συνεχίσει τις παραγωγές του εν μέσω πανδημίας του κορονοϊού.

WWE: Παλεύουν, ιδρώνουν, φτύνουν, αλλά… συνεχίζεται εν μέσω κορονοϊού

Κάθε αγωνιστική, καλλιτεχνική δραστηριότητα θεάματος στον πλανήτη έχει σταματήσει. Ή μάλλον, όχι κάθε… Υπάρχει μία που συνεχίζεται κανονικά και εγείρει πολλά ερωτήματα. Το WWE, η τεράστια παγκόσμια βιομηχανία θεάματος wrestling συνεχίζεται εν μέσω πανδημίας του κορονοϊού και μάλιστα το σαββατοκύριακο θα διεξαχθεί η Wrestlemania, η «βιτρίνα των αθανάτων».

Μετά από 36 χρόνια θα γίνει… κεκλεισμένων των θυρών, δεν υπήρχε κόσμος – καθώς μπορεί να προβληθεί στην Αμερική 5 και 6 του μηνός αλλά έχει μαγνητοσκοπηθεί στις 24 και 25 Μαρτίου- ενώ η WWE αναγκάστηκε να ακυρώσει το Raymond James Stadium στην Τάμπα όπου είχε αρχικά επιλεγεί χωρητικότητας 65.000 θέσεων και έκανε τα γυρίσματα στα κεντρικά της και στο προπονητικό της κέντρο στο Ορλάντο.

Μόνο πέρσι, από την αντίστοιχη Wrestlemania τα έσοδα της βιομηχανίας ήταν 17 εκ. δολάρια.

Η WWE, συνέχιζε κανονικά τα επεισόδια του Raw και του Smackdown όλο αυτόν τον καιρό, με την επιδημία του κορονοϊού να εξαπλώνεται άγρια στην Αμερική, με τους ιθύνοντες όμως να λένε πως παρόντες ήταν μόνο οι απαραίτητοι από το προσωπικό, ενώ γίνονταν τεστ και θερμομετρήσεις. Φυσικά απολυμαίνονταν καθημερινά οι εγκαταστάσεις…

Ο Zachary O. Binney, επιδημιολόγος του Emory University, αναρωτιέται πως είναι δυνατόν να αισθάνονται ασφαλείς και ήσυχοι όταν αυτός που έχει πυρετό δεν σημαίνει απαραίτητα πως είναι μολυσμένος από κορονοϊό και αντίστοιχα πως το 1/3 των κρουσμάτων δεν εμφανίζει συμπτώματα.

«Δεν υπάρχει περίπτωση να το κάνεις με ασφάλεια. Παλεύεις, ιδρώνεις, μπορεί κατά λάθος να φτύσεις σε διάφορες επιφάνειες. Οι νυχτερινοί καθαρισμοί δεν προφυλάσσουν κάτι από αυτά», είναι τα χαρακτηριστικά του λόγια στο Sports Illustrated.