Φεντερίκα Πελεγκρίνι: Πίτσα, hip hop και Game of Thrones (vid)

Η Ιταλίδα κολυμβήτρια Φεντερίκα Πελεγκρίνι είναι το κεντρικό πρόσωπο σήμερα Τρίτη, στην ιστοσελίδα της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας Υγρού Στίβου (LEN). Η 31χρονη σούπερ σταρ της παγκόσμιας κολύμβησης απάντησε σε πέντε ερωτήσεις. 

Φεντερίκα Πελεγκρίνι: Πίτσα, hip hop και Game of Thrones (vid)

Η Ιταλίδα κολυμβήτρια Φεντερίκα Πελεγκρίνι είναι το κεντρικό πρόσωπο σήμερα Τρίτη, στην ιστοσελίδα της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας Υγρού Στίβου (LEN).

Η 31χρονη σούπερ σταρ της παγκόσμιας κολύμβησης απάντησε σε πέντε ερωτήσεις.

Η εκ των κορυφαίων κολυμβητριών στον κόσμο, ρωτήθηκε για την καλύτερή της κούρσα και μίλησε για το 200άρι ελεύθερο στους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Πεκίνο όπου και κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο.

Η Φεντερίκα Πελεγκρίνι βέβαια πρόσθεσε και την επόμενη χρονιά, όπου το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα του 2009 διεξήχθη στην έδρα της στη Ρώμη κι εκείνη κατέκτησε επίσης την πρώτη θέση στο 200άρι αλλά και στο 400άρι ελεύθερο.

Αγαπημένη της σειρά είπε πως είναι το «Game of Thrones», αγαπημένο της φαγητό η πίτσα και της αρέσει το χιπ χοπ.

Τέλος σε ερώτηση για το τι θα κάνει όταν τελειώσει η κατάσταση που ζει στην Ιταλία με τον κορονοϊό, είπε πως θα συναντήσει τους γονείς της που είναι οι πιο σημαντικοί άνθρωποι στη ζωή της.

Η Φεντερίκα Πελεγκρίνι έκανε την εμφάνισή της στην παγκόσμια κολύμβηση στους Ολυμπιακούς Αγώνες της Αθήνας, όπου κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο στα 200μ. ελεύθερο και έκτοτε είναι μέσα στα μετάλλια σε όλες τις μεγάλες διοργανώσεις.

Στο Τόκιο φέτος είχε σκοπό να ολοκληρώσει την καριέρα της ωστόσο η μετάθεση των Ολυμπιακών Αγώνων για ακόμη έναν χρόνο, θα την κρατήσει στο νερό μέχρι και το καλοκαίρι του 2021.