Γάλλος έτρεξε μαραθώνιο στο μπαλκόνι του διαμερίσματός του! (vid)

Ένας Γάλλος έτρεξε ολόκληρο μαραθώνιο στο μπαλκόνι του σπιτιού του για να στείλει πολλαπλό μήνυμα στην εποχή του κορονοϊού.

Γάλλος έτρεξε μαραθώνιο στο μπαλκόνι του διαμερίσματός του! (vid)

Ο Elisha Nochomovitz από την Τουλούζ έτρεξε 42,2 χιλιόμετρα σε ένα μπαλκόνι μόλις 7 μέτρων, δείχνοντας ότι μπορεί κανείς να κάνει τα… πάντα και στο σπίτι του, την εποχή του κορονοϊού.

Ο Γάλλος δρομέας χρειάστηκε 6 ώρες και 48 λεπτά για να ολοκληρώσει τη διαδρομή που δεν είχε καθόλου… ατμόσφαιρα όπως είπε ο ίδιος στο Associated Press.

Το είδε ως φυσική και πνευματική πρόκληση και μοιράστηκε τις εικόνες στο διαδίκτυο θέλοντας να δείξει την υποστήριξή του σε όλο το ιατρικό προσωπικό που «κάνει εξαιρετική δουλειά» όπως δήλωσε.

Ο Nochomovitz ήθελε επίσης να δείξει σε όλο τον κόσμο ότι είναι δυνατό να κάνουν πράγματα παρά τα μέτρα περιορισμού στο σπίτι. Κι ακόμη να ελαφρύνει τη διάθεση, να αποδραματοποιήσει την κατάσταση με την καραντίνα.

Αποκάλυψε ότι ένιωσε ναυτία κατά τη διάρκεια της κούρσας και ότι ανησυχούσε μήπως οι γείτονες διαμαρτυρηθούν για το θόρυβο. Αλλά το έκανε.

Οι γαλλικές αρχές εξακολουθούν να επιτρέπουν στους ανθρώπους να ασκούνται σε «ατομικά αθλήματα» όπως τρέξιμο, εάν υπογράψουν μια ειδική φόρμα που εξηγεί γιατί.

Αλλά ο αριθμός όσων κάνουν τζόκινγκ στους γαλλικούς δρόμους πολλαπλασιάστηκε τις τελευταίες ημέρες, εν μέσω εξαιρετικά άσχημων καιρικών συνθηκών. Και αυτό δυσκολεύει τις προσπάθειες για τον περιορισμό του ιού.

Ο Nochomovitz είχε προπονηθεί για ένα μαραθώνιο και είπε ότι «έπρεπε να διαβεβαιωθώ ότι θα μπορούσα να τρέξω 40 χιλιόμετρα ανεξάρτητα από την κατάσταση».

Και είχε έναν βοηθό κλειδί στην προσπάθειά του. «Είχα τη φίλη μου εδώ που μου έδινε ποτά και M & Ms» αποκάλυψε.

Δείτε τον μαραθωνοδρόμο του μπαλκονιού