Ολυμπιακός: «Ιταλία, αντιστάσου, είσαι δυνατή»

Ο Ερασιτέχνης Ολυμπιακός με ανάρτησή του στον επίσημο λογαριασμό του σε σελίδα κοινωνικής δικτύωσης έστειλε μήνυμα στήριξης στη γειτονική Ιταλία

Ολυμπιακός: «Ιταλία, αντιστάσου, είσαι δυνατή»

Ο Ερασιτέχνης Ολυμπιακός με ανάρτησή του στον επίσημο λογαριασμό του σε σελίδα κοινωνικής δικτύωσης έστειλε μήνυμα στήριξης στη γειτονική Ιταλία.

«Ιταλία, αντιστάσου! Είσαι δυνατή!» αναφέρει το μήνυμα του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού που έχει αναρτήσει και φωτογραφία όπου δεσπόζουν οι Ιταλίδες Ρομπέρτα Μπιανκόνι και Τζούλια Έμολο.

Δύο διεθνείς πολίστριες που έπαιξαν στον Ολυμπιακό, κατέκτησαν τίτλους υπό τις οδηγίες του Χάρη Παυλίδη και αγαπήθηκαν από τον σύλλογο και τον κόσμο της ομάδας του μεγάλου λιμανιού.

Η Ρομπέρτα Μπιανκόνι, αρχηγός της Εθνικής Ιταλίας, αποκτήθηκε το καλοκαίρι του 2014 από τον Ολυμπιακό και έμεινε τρία χρόνια στο μεγάλο λιμάνι κατακτώντας τρία πρωταθλήματα, μία Ευρωλίγκα και ένα Σούπερ Καπ Ευρώπης. Αποχώρησε το καλοκαίρι του 2017 για να επιστρέψει στην πατρίδα της.

Η αριστερόχειρας Τζούλια Έμολο ήρθε στη χώρα μας έναν χρόνο αργότερα και πρόλαβε με τη σειρά της να κατακτήσει το Σούπερ Καπ Ευρώπης, τρία πρωταθλήματα και ένα Κύπελλο Ελλάδας. Αποχώρησε με τη σειρά της το 2018, αφού έπρεπε να επιστρέψει στην πατρίδα της για επαγγελματικούς λόγους.

Και οι δύο Ιταλίδες παρέμειναν στη χώρα μας τρία χρόνια και κρατάνε ακόμη επαφή με τον Ολυμπιακό. Μάλιστα η Έμολο έχει εξαιρετικές σχέσεις με τις Μαργαρίτα, Ελευθερία και Βάσω Πλευρίτου. Άλλωστε έχει έρθει αρκετές φορές στην πατρίδα μας, όχι μόνο για καλοκαιρινές διακοπές. Όταν έρχεται λοιπόν στην Ελλάδα, δεν χάνει την ευκαιρία να συναντηθεί με τις πρώην συμπαίκτριές της και ειδικά με τις Μαργαρίτα, Ελευθερία και Βάσω Πλευρίτου.