Νεκρή η πρώην σύντροφος του Φλόιντ Μεϊγουέδερ, Τζόζι Χάρις

Η Τζόζι Χάρις, πρώην σύντροφος του πασίγνωστου πυγμάχου Φλόιντ Μεϊγουέδερ και μητέρα τριών εκ των τεσσάρων παιδιών του, βρέθηκε νεκρή το πρωί της Τετάρτης (11/3) στη Βαλέντσια της Καλιφόρνια, σε ηλικία μόλις 40 ετών.

Νεκρή η πρώην σύντροφος του Φλόιντ Μεϊγουέδερ, Τζόζι Χάρις

Τραγικό τέλος είχε η πρώην σύντροφος και μητέρα των τριών εκ των τεσσάρων παιδιών του Φλόιντ Μεϊγουέδερ, καθώς βρέθηκε νεκρή μέσα στο αυτοκίνητό της το πρωί της Τετάρτης (11/3).

Ο λόγος για την Τζόζι Χάρις, η οποία σύμφωνα με το TMZ εντοπίστηκε νεκρή εντός του προσωπικού της οχήματος στη Βαλέντσια της Καλιφόρνια, χωρίς μέχρι στιγμής να έχουν γίνει γνωστά τα αίτια του θανάτου της.

Η Χάρις ήταν μόλις 40 ετών και είχε σχέση με τον πασίγνωστο πυγμάχο από το 1995 έως το 2010, όταν η ίδια κατήγγειλε στην αστυνομία πως ο Μεϊγουέδερ την είχε ξυλοκοπήσει μπροστά στα τρία παιδιά τους.

Οι αστυνομικές αρχές έχουν ήδη ξεκινήσει τη διερεύνηση της υπόθεσης, ενώ σύμφωνα με όσα έχουν διαρρεύσει μέχρι στιγμής, η ανθρωποκτονία αντιμετωπίζεται ως το λιγότερο πιθανό ενδεχόμενο, χωρίς πάντως να έχει αποκλειστεί.