Ιστιοπλοΐα: Αναβολή λόγω κορονοϊού στα Περιφερειακά πρωταθλήματα και τους Διασυλλογικούς αγώνες

ΕΙΟ ανακοίνωσε πως λόγω της εξάπλωσης του κορονοϊού αναβάλλονται τόσο τα Περιφερειακά πρωταθλήματα όσο και οι Διασυλλογικοί Αγώνες.

Ιστιοπλοΐα: Αναβολή λόγω κορονοϊού στα Περιφερειακά πρωταθλήματα και τους Διασυλλογικούς αγώνες

Η εξάπλωση του κορονοϊού έχει αγγίξει και τον κόσμο της ιστιοπλοΐας, όπως τονίζει η Ελληνική Ιστιοπλοϊκή Ομοσπονδία με ανακοίνωση της.

Η ΕΙΟ συγκεκριμένα, αναφέρει πως λόγω των αποφάσεων που πάρθηκαν από το υπουργείο Υγείας αναφορικά με τους αθλητικούς χώρους και τις εγκαταστάσεις, αποφάσισε την αναβολή όλων των Περιφερειακών πρωταθλημάτων (Αθηνών, Νήσων Αιγαίου, Ευβοϊκού και Νοτίου Ελλάδος) αλλά και των Διασυλλογικών Αγώνων που περιλαμβάνονται στο επίσημο αγωνιστικό πρόγραμμα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΙΟ:

«Μετά την έκδοση της απόφασης περί προσωρινής απαγόρευσης λειτουργίας αθλητικών χώρων και άλλων αθλητικών εγκαταστάσεων κ.λ.π. (ΦΕΚ Β 782/10.03.2020), η Ελληνική Ιστιοπλοϊκή Ομοσπονδία αναβάλλει τα Περιφερειακά Πρωταθλήματα Αθηνών, Νήσων Αιγαίου, Ευβοϊκού και Νοτίου Ελλάδος.

Επίσης, αναβάλλονται οι Διασυλλογικοί Αγώνες που περιλαμβάνονται στο επίσημο αγωνιστικό πρόγραμμα της ΕΙΟ και πρόκειται να διεξαχθούν μέχρι 24 Μαρτίου 2020.

Θα οριστούν νέες ημερομηνίες για τα Περιφερειακά Πρωταθλήματα και τις προκρίσεις Εθνικών Ομάδων Optimist και Laser 4.7 μετά την 24η Μαρτίου.»