Παγκόσμια Ομοσπονδία Υγρού Στίβου: Σκέψεις για τρίμηνο λουκέτο λόγω κορονοϊού!

Στην Παγκόσμια Ομοσπονδία Υγρού Στίβου σκέφτονται σοβαρά το ενδεχόμενο να αναβάλουν όλες τις διοργανώσεις για το επόμενο τρίμηνο λόγο κορονοϊού! Ακόμη και τους αγώνες που κρίνονται οι Ολυμπιακές προκρίσεις!

 Παγκόσμια Ομοσπονδία Υγρού Στίβου: Σκέψεις για τρίμηνο λουκέτο λόγω κορονοϊού!

Στην Παγκόσμια Ομοσπονδία Υγρού Στίβου σκέφτονται σοβαρά το ενδεχόμενο να αναβάλουν όλες τις διοργανώσεις για το επόμενο τρίμηνο! Ακόμη και τους αγώνες που κρίνονται οι Ολυμπιακές προκρίσεις!

Η έξαρση του κορονοϊού απειλεί τους Ολυμπιακούς Αγώνες. Στην Παγκόσμια Ομοσπονδία Υγρού Στίβου (FINA) βρίσκονται σε επικοινωνία με τους Ιάπωνες γιατί όπως είναι λογικό εάν και εφόσον μπει «λουκέτο» για τους επόμενους τρεις μήνες, επηρεάζεται άρρηκτα ο αγωνιστικός προγραμματισμός όλων των αθλητών του υγρού στίβου.

Άλλωστε έχουμε μπροστά μας τα test event πριν από τους Ολυμπιακούς Αγώνες κι αν παρθεί τέτοια απόφαση, δεν θα διεξαχθούν!

Ακολουθεί η λίστα με τις διοργανώσεις που επηρεάζονται, μέσα στις οποίες μέχρι στιγμής δεν είναι αυτές που υπάγονται στην Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία:

σειρά αγώνων καταδύσεων της FINA μέχρι τέλη Μαΐου

σειρά αγώνων καλλιτεχνικής κολύμβησης της FINA μέχρι τέλη Μαΐου (άρα και η στάση της Αλεξανδρούπολης Hellas Beetles Cup)

σειρά αγώνων μαραθώνιας κολύμβησης της FINA μέχρι τέλη Μαΐου

σειρά αγώνων world league πόλο μέχρι τέλη Μαΐου

διηπειρωτικό κύπελλο πόλο 2020 (Ινδιανάπολις, ΗΠΑ)

προ-Ολυμπιακό τουρνουά πόλο ανδρών (22-29/3 – Ρότερνταμ)

προ-Ολυμπιακό τουρνουά πόλο γυναικών (22-29/3 – Ιταλία)

παγκόσμιο κύπελλο καταδύσεων (21-26/4 – Τόκιο)

προ-Ολυμπιακό τουρνουά καλλιτεχνικής κολύμβησης (30/4-3/5 – Τόκιο)

προ-Ολυμπιακό τουρνουά μαραθώνιας κολύμβησης (30-31/5 – Φουκουόκα)