Κορονοϊός: Αναβολή σε όλα τα αθλήματα στην Ιταλία μέχρι τις 3 Απριλίου (pic)

Η Ολυμπιακή Επιτροπή σε συνεργασία με την Κυβέρνηση της Ιταλίας αποφάσισαν να αναβάλλουν κάθε αθλητική δραστηριότητα, σε όλα τα σπορ μέχρι τις 3 Απριλίου, εξαιτίας της έξαρσης του κορονοϊού. Δεν επηρεάζει την Euroleague και το Αρμάνι-Ολυμπιακός.  

Κορονοϊός: Αναβολή σε όλα τα αθλήματα στην Ιταλία μέχρι τις 3 Απριλίου (pic)

Η Ολυμπιακή Επιτροπή σε συνεργασία με την Κυβέρνηση της Ιταλίας αποφάσισαν να αναβάλλουν κάθε αθλητική δραστηριότητα, σε όλα τα σπορ μέχρι τις 3 Απριλίου, εξαιτίας της έξαρσης του κορονοϊού.

Αρμάνι-Ολυμπιακός: Αναστολή όλων των πτήσεων για Μιλάνο εισηγήθηκε ο Υπουργός Μεταφορών

Η Λομβαρδία και δώδεκα περιοχές στον ιταλικό βορρά είχαν τεθεί ήδη σε «κόκκινο συναγερμό» μέχρι τις 3 Απριλίου, είχαν αναβληθεί αγώνες ενώ άλλοι έγιναν κεκλεισμένων των θυρών, ωστόσο σε ένα δραστικό μέτρο και να προλάβουν τα χειρότερα, αποφάσισαν να αναβάλουν τα πάντα μέχρι τις 3 Απριλίου.

Κορονοϊός Live: Οι τελευταίες εξελίξεις στα γήπεδα

Ο λογικός συνειρμός είναι πως ενδεχομένως αυτή η εξέλιξη να επηρεάζει το παιχνίδι της ερχόμενης Πέμπτης (12/03) του Ολυμπιακού με την Αρμάνι στο Μιλάνο, ωστόσο Ιταλός δημοσιογράφος ξεκαθαρίζει πως δεν αφορά ευρωπαϊκές διοργανώσεις στο μπάσκετ (Euroleague, Eurocup, Basketball Champions League) που αναμένεται να γίνουν τα παιχνίδια των ιταλικών ομάδων χωρίς φυσικά θεατές.