Ολυμπιακός: Έφτασε 90.000 μέλη και φιλάθλους κατόχους καρτών

O Eρασιτέχνης Ολυμπιακός ανακοίνωσε πως τα μέλη με τους κατόχους καρτών έφτασαν τις 90.000. Στόχος να "σπάσει" το φράγμα των 100.000.

Ολυμπιακός: Έφτασε 90.000 μέλη και φιλάθλους κατόχους καρτών

Μία...ανάσα από τον μεγάλο στόχο των 100.000 μελών και φιλάθλων κατόχων καρτών, βρίσκεται ο Ολυμπιακός. Με ανάρτηση τους στο instagram οι «ερυθρόλευκοι» ανακοίνωσαν πως έφτασαν στον αριθμό 90.000, εκ των οποίων 23.586 είναι εγγεγραμμένα μέλη και 66.414 κάτοχοι καρτών φιλάθλου: «Φτάσαμε τις 90.000 Μέλη & Φιλάθλους! Σας ευχαριστούμε και συνεχίζουμε!

Οι 23.586 εγγεγραμμένα μέλη και 66.414 κάτοχοι καρτών φιλάθλου, μας δίνουν το σύνθημα και το έναυσμα για την επίτευξη του μεγάλου στόχου των 100.000 Μελών και Φιλάθλων.

Δεν είναι υπέρβαση, είναι καθήκον!

Ο Ολυμπιακός είστε ΕΣΕΙΣ. Ο κόσμος που ζει και αναπνέει για τον Δαφνοστεφανωμένο Έφηβο, σε κάθε γωνιά της Ελλάδας, σε όλη την Ευρώπη, την Αμερική, την Αυστραλία, απ’ άκρη σε άκρη σε όλο τον κόσμο!

H ενίσχυση των τμημάτων μέσω της Κάρτας Μέλους και της Κάρτας Φιλάθλου αποτελεί τη βάση των επιτυχιών σε Ελλάδα και Ευρώπη. Επιτυχίες που καθιστούν υπερήφανους τους φιλάθλους μας αλλά και συμμέτοχους στην επίτευξη τους.

Συσπειρωμένοι, συνεχίζουμε να στηρίζουμε όλα τα τμήματα του μεγαλύτερου πολυαθλητικού συλλόγου και κορυφαίου εκπροσώπου του Ελληνικού αθλητισμού στην Ευρώπη! Η δύναμη του Ολυμπιακού περνάει από τα χέρια σας.

Ας κρατήσουμε όλοι μαζί τις ομάδες μας ψηλά για να συνεχίσουν να γράφουν χρυσές σελίδες στην ιστορία του συλλόγου. Όσο περισσότεροι, τόσο ισχυρότεροι!», αναφέρει η ανάρτηση του Ολυμπιακού

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

?⚪ Φτάσαμε τις 90.000 Μέλη & Φιλάθλους! Σας ευχαριστούμε και συνεχίζουμε! Οι 23.586 εγγεγραμμένα μέλη και 66.414 κάτοχοι καρτών φιλάθλου, μας δίνουν το σύνθημα και το έναυσμα για την επίτευξη του μεγάλου στόχου των 100.000 Μελών και Φιλάθλων. Δεν είναι υπέρβαση, είναι καθήκον! Ο Ολυμπιακός είστε ΕΣΕΙΣ. Ο κόσμος που ζει και αναπνέει για τον Δαφνοστεφανωμένο Έφηβο, σε κάθε γωνιά της Ελλάδας, σε όλη την Ευρώπη, την Αμερική, την Αυστραλία, απ’ άκρη σε άκρη σε όλο τον κόσμο! H ενίσχυση των τμημάτων μέσω της Κάρτας Μέλους και της Κάρτας Φιλάθλου αποτελεί τη βάση των επιτυχιών σε Ελλάδα και Ευρώπη. Επιτυχίες που καθιστούν υπερήφανους τους φιλάθλους μας αλλά και συμμέτοχους στην επίτευξη τους. Συσπειρωμένοι, συνεχίζουμε να στηρίζουμε όλα τα τμήματα του μεγαλύτερου πολυαθλητικού συλλόγου και κορυφαίου εκπροσώπου του Ελληνικού αθλητισμού στην Ευρώπη! Η δύναμη του Ολυμπιακού περνάει από τα χέρια σας. Ας κρατήσουμε όλοι μαζί τις ομάδες μας ψηλά για να συνεχίσουν να γράφουν χρυσές σελίδες στην ιστορία του συλλόγου. Όσο περισσότεροι, τόσο ισχυρότεροι! ???⚪?? ⭕ Από 1/1/2020 η Κάρτας Μέλους διατίθεται στην τιμή των 25€ και ισχύει μέχρι τη λήξη της αγωνιστικής σεζόν 2019-2020. ⭕ Με την έκδοση της Κάρτας Μέλους για το δεύτερο εξάμηνο της σεζόν, ισχύει το δικαίωμα της ελεύθερης εισόδου κατά προτεραιότητα στους εντός έδρας αγώνες των ερασιτεχνικών τμημάτων. ⭕ Η Κάρτα Μέλους και η Κάρτα Φιλάθλου διατίθενται ηλεκτρονικά μέσα από την επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου μας (www.olympiacossfp.gr) και από το Τμήμα Μελών & Φιλάθλων (καθημερινά 10:00-18:00). #osfp #olympiacos #olympiacossfp #osoperissoteroitosoisxiroteroi #exeisdynamisou

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Olympiacos Piraeus (@olympiacossfp) στις