Ο 6ος Διεθνής Μαραθώνιος το 2019 στη Ρόδο

Μετά την πετυχημένη διεξαγωγή του φετινού Μαραθωνίου το νησί της Ρόδου είναι έτοιμο να υποδεχτεί τον 6ο Μαραθώνιο που θα διεξαχθεί το 2019

Ο 6ος Διεθνής Μαραθώνιος το 2019 στη Ρόδο

Η Οργανωτική Επιτροπή του Μαραθωνίου της Ρόδου ανακοίνωσε τη διεξαγωγή του 6ου Μαραθωνίου στις 14 Απριλίου του 2019. Στο φετινό Μαραθώνιο συμμετείχαν 400 εθελοντές οι οποίοι χάρις στη διάθεση τους συντέλεσαν στην πετυχημένη διεξαγωγή της διοργάνωσης.

Η Πρόεδρος της Οργανωτικής Επιτροπής και Αντιπεριφερειάρχης Αθλητισμού, Τουρισμού και Πολιτισμού Μαριέτα Παπαβασιλείου δήλωσε:

«Ο Διεθνής Μαραθώνιος Ρόδου αποτελεί μία μεγάλη αθλητική γιορτή στην οποία συναντώνται αθλητές απ΄ όλη την Ελλάδα και απ’ όλο τον κόσμο. Η επιτυχία του φετινού αγώνα, τα θετικά σχόλια των δρομέων και μας συγκινούν και μας δίνουν δύναμη να συνεχίσουμε την προσπάθεια για τη συνεχή αναβάθμιση τους Μαραθωνίου σε όλα τα επίπεδα! Όλη αυτή η προσπάθεια ξεκίνησε από την αγάπη μίας ομάδας ανθρώπων να καθιερωθεί ένα μεγάλο αθλητικό γεγονός στη Ρόδο που θα προσελκύει αθλητές από κάθε γωνιά της γης. Δεν περιμέναμε την τεράστια αυτή ανταπόκριση και χαιρόμαστε που εισπράττουμε στο πολλαπλάσιο την αγάπη και την ενέργεια που δίνουμε. Ευχαριστούμε και δεσμευόμαστε για μία ακόμη καλύτερη διοργάνωση το 2019».