Ολυμπιακοί Αγώνες 2020: Βολικάκης, Αραούζου δοκίμασαν αθλητική ενδυμασία της Ελλάδας για το Τόκιο

Την αθλητική ενδυμασία που θα φορέσει η ελληνική αποστολή στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο, δοκίμασαν οι Χρήστος Βολικάκης, Κέλλυ Αραούζου.

 Ολυμπιακοί Αγώνες 2020: Βολικάκης, Αραούζου δοκίμασαν αθλητική ενδυμασία της Ελλάδας για το Τόκιο

Την αθλητική ενδυμασία που θα φορέσει η ελληνική αποστολή στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο, δοκίμασαν δύο αθλητές της Προολυμπιακής ομάδας. Ο ποδηλάτης Χρήστος Βολικάκης και η κολυμβήτρια Κέλλυ Αραούζου ταξίδεψαν στην Πολωνία που είναι η έδρα της αθλητικής εταιρείας 4F που ντύνει τις Ολυμπιακές ομάδες της Ελλάδας και δοκίμασαν πρώτοι τα ρούχα.

«Είμαι χαρούμενος που είχα την ευκαιρία να δοκιμάσω πρώτος τα ρούχα που θα φορέσει η ελληνική ομάδα. Μακάρι να τα φορέσουν στο Τόκιο πολλοί αθλητές και αθλήτριες και να αποδειχθούν γούρικα για την ελληνική ομάδα, ώστε να πανηγυρίσουμε πολλές επιτυχίες» δήλωσε ο Χρήστος Βολικάκης.

«Η επίσημη εμφάνιση είναι πάρα πολύ ωραία και ενθουσιάστηκα! Οι φόρμες είναι επίσης ωραίες! Εύχομαι ως το καλοκαίρι που θα γίνουν οι Ολυμπιακοί Αγώνες στο Τόκιο να εξασφαλίσουν πολλοί αθλητές την πρόκριση στους Αγώνες, ώστε η χώρα μας να παρουσιαστεί με μία μεγάλη και δυνατή ομάδα» τόνισε η Κέλλυ Αραούζου.