Χάντμπολ: Φιλική νίκη (28-25) επί του Διομήδη ο Ολυμπιακός

Η ομάδα Χάντμπολ του Ολυμπιακού επικράτησε σε φιλική αναμέτρηση με 28-25 του Διομήδη Άργους. Ανεπίσημο ντεμπούτο για τον νεοαποκτηθέντα Ράντοβαν Όστοϊτς με τα χρώματα των Πειραιωτών. 

Χάντμπολ: Φιλική νίκη (28-25) επί του Διομήδη ο Ολυμπιακός

Τον Διομήδη Άργους αντιμετώπισε η ομάδα Χάντμπολ του Ολυμπιακού σε φιλικό παιχνίδι που διεξήχθη στο Κλειστό Γυμναστήριο Ρέντη «Μελίνα Μερκούρη», στο πλαίσιο της προετοιμασίας της ομάδας του Γιώργου Ζαραβίνα, για την επανέναρξη του πρωταθλήματος της Handball Premier.

Οι «ερυθρόλευκοι» επικράτησαν με 28-25 με τον νεοαποκτηθέντα Ράντοβαν Όστοϊτς να πραγματοποιεί το ανεπίσημο ντεμπούτο του με τα φανέλα του Ολυμπιακού.

Να σημειωθεί, ότι στην αναμέτρηση δεν αγωνίστηκαν οι διεθνείς με την Εθνική, Μάλλιος, Καδνύλας, Καραμπουρνιώτης, Λιάπης. Οι Σπίκιτς και Τερλέτσκι μοιράστηκαν από ένα ημίχρονο, ενώ χρόνο συμμετοχής πήραν οι Αραπακόπουλος, Μούγιτς, Νομικός, Μπάγιος, Δεληχρήστος, Μιχαηλίδης και οι νεαροί από την ομάδα εφήβων Θωμάς Λώλας, Αλέξανδρος Τσανίνος και Ανδρέας Μαραμάθας.

Τις επόμενες ημέρες αναμένεται η ενσωμάτωση των διεθνών στην ομάδα, με τον Ολυμπιακό να αντιμετωπίζει το Σάββατο 18 Ιανουαρίου στις 20:30 τον Ιωνικό Νέας Φιλαδέλφειας εκτός έδρας.