Επέστρεψε στην Αθήνα η «ασημένια» Χατζηλιάδου!

Η Έλενα Χατζηλιάδου που κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο σε τουρνουά της Μαδρίτης, επέστρεψε σήμερα Δευτέρα (2/12) στην Αθήνα. 

Επέστρεψε στην Αθήνα η «ασημένια» Χατζηλιάδου!

Η Έλενα Χατζηλιάδου πρόσθεσε ακόμα ένα μετάλλιο στην πλούσια συλλογή της. Η Ελληνίδα αθλήτρια του καράτε, κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο της κατηγορίας των +68κ. του τουρνουά καράτε Premier League 1 της Μαδρίτης.

Η 26χρονη, ξεκίνησε την προσπάθειά της το πρωί του Σαββάτου (30/11) στα προκριματικά. Στον πρώτο γύρο επικράτησε εύκολα με 6-0 κόντρα στην Μπόουενς από την Νότια Αφρική, για να ακολουθήσει η νίκη της με 3-0 επί της Χάρβεϊ από την Αγγλία. Ακολούθησε ο τρίτος γύρος, όπου επικράτησε 1-0 της Αμπασάλι από το Ιράν εξασφαλίζοντας την πρόκρισή της στα ημιτελικά.

Εκεί αντιμετώπισε την Αγιάκα Σάιτο. Η Ελένη Χατζηλιάδου επιβεβαίωσε την εξαιρετική κατάσταση στην οποία βρίσκεται, πήρε τη νίκη με 2-0 και προκρίθηκε στον τελικό όπου ήρθε αντιμέτωπη με την Σοφία Μπερούλτσεβα από το Καζακστάν.

Η Μπερούλτσεβα κατάφερε να πάρει την νίκη χάρη σε ένα γιούκο πενήντα δευτερόλεπτα πριν από το τέλος του τελικού.

Η Έλενα Χατζηλιάδου μάλιστα, επέστρεψε το απόγευμα της Δευτέρας (02/12) από την Μαδρίτη με το ασημένιο μετάλλιο στο στήθος.