Πυγμαχία: Σε ρυθμούς πρωταθλήματος oι αθλητές του Ολυμπιακού

Το τμήμα πυγμαχίας του Ολυμπιακού προετοιμάζεται για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ανδρών και Γυναικών Elite που θα διεξαχθεί στο Κλειστό Γυμναστήριο Σπάρτης.

Πυγμαχία: Σε ρυθμούς πρωταθλήματος oι αθλητές του Ολυμπιακού

Σε ρυθμούς πρωταθλήματος κινούνται άπαντες στο τμήμα πυγμαχίας του Ολυμπιακού ενόψει της συμμετοχής στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ανδρών-Γυναικών Elite που θα διεξαχθεί στο Κλειστό Γυμναστήριο Σπάρτης από την Πέμπτη (5/12) έως την Κυριακή (8/12).

Η προετοιμασία των πρωταθλητών συνεχίζεται με αμείωτους ρυθμούς με την «ερυθρόλευκη» αποστολή να αναχωρεί το απόγευμα της Τετάρτης (4/12) με προορισμό τη Σπάρτη. Εκεί θα διεκδικήσει την διατήρηση των σκήπτρων στους Άνδρες με στόχο την κατάκτηση του 3ου διαδοχικού πρωταθλήματος και 5ου συνολικά ενώ με αξιώσεις θα παλέψουν για τον τίτλο και οι Γυναίκες.

Την Πέμπτη (5/12) το πρωί θα πραγματοποιηθεί η ζύγιση των αθλητών και η κλήρωση με τις αναμετρήσεις να ξεκινούν το μεσημέρι της ίδια μέρας. Την Παρασκευή (6/12) θα διεξαχθούν οι αγώνες της προημιτελικής φάσης, το Σάββατο (7/12) οι ημιτελικοί και την Κυριακή (8/12) οι τελικοί.