Ολυμπιακός: Άξιος πρεσβευτής της χώρας στο εξωτερικό!

Ο Ολυμπιακός είναι ο Σύλλογος που εδώ και χρόνια αποτελεί το μοναδικό και άξιο πρεσβευτή της χώρας στο εξωτερικό. Αυτό, άλλωστε, δείχνουν και οι λίστες με τους υποψήφιους για τα βραβεία της χρονιάς που ανακοίνωσε ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αθλητικού Τύπου (ΠΣΑΤ).

Ολυμπιακός: Άξιος πρεσβευτής της χώρας στο εξωτερικό!

Για μία ακόμη χρονιά ομάδες του Ολυμπιακού αλλά και μέλη του κορυφαίου Συλλόγου της χώρας, βρίσκονται ανάμεσα στους υποψήφιους του ΠΣΑΤ για τους καλύτερους της χρονιάς (2019).

Η ανδρική ομάδα πόλο που το 2018 είχε αναδειχθεί και η καλύτερη της χρονιάς μετά το μυθικό τρεμπλ και το θρίαμβο στη Γένοβα, βρίσκεται εκ νέου μεταξύ των υποψηφίων όπως βέβαια και ο τεχνικός της ομάδας του Πειραιά, Θοδωρής Βλάχος.

Η γυναικεία ομάδα πόλο του Ολυμπιακού αλλά και ο τεχνικός των «ερυθρόλευκων» Χάρης Παυλίδης βρίσκονται στη λίστα του ΠΣΑΤ για τους κορυφαίους του 2019, όπως και η ομάδα βόλεϊ των ανδρών που δεν πρέπει να παραβλέπουμε πως έφτασε στους «4» της Ευρώπης.

Στο πόλο, άνδρες και γυναίκες, έφτασαν στον τελικό του Champions League και της Ευρωλίγκας και το βόλεϊ στην τετράδα του CEV CUP.

Δείγμα της εξαιρετικής δουλειάς που γίνεται από τον Ερασιτέχνη Ολυμπιακό, τη διοίκηση του Μιχάλη Κουντούρη, με τη βοήθεια φυσικά του διοικητικού ηγέτη της ΠΑΕ, Βαγγέλη Μαρινάκη αλλά και των φιλάθλων του Θρύλου.

Άλλωστε μόλις σήμερα, ο Ερασιτέχνης ανακοίνωσε πως έφτασε τις 50.000 κάρτες Φιλάθλου!

Ολυμπιακός: Τις 50.000 έφτασαν οι κάτοχοι της Κάρτας Φιλάθλου!