Ο Ολυμπιακός κυριαρχεί του ΠΑΟΚ σε όλα τα σπορ

Νίκες στο βόλεϊ, στο πόλο, στο μπάσκετ, σε όλα τα σπορ για τον Ολυμπιακό στα παιχνίδια με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ.

Ο Ολυμπιακός κυριαρχεί του ΠΑΟΚ σε όλα τα σπορ

Όλη η Ελλάδα περιμένει το ματς της 1ης Δεκέμβρη ανάμεσα σε Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ για τη Super League 1. Είναι το παιχνίδι που κόβει την ανάσα μεταξύ των δύο μεγάλων μονομάχων του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Μέχρι τότε, όμως οι δύο σύλλογοι θα έχουν διασταυρώσει τα ξίφη τους σε όλα τα σπορ. Το βράδυ της Κυριακής η γυναικεία ομάδα βόλεϊ του Ολυμπιακού έκανε εντυπωσιακή ανατροπή και νίκησε τον ΠΑΟΚ με 3-1 σετ για την 4η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Oλυμπιακός-ΠΑΟΚ 3-1: Δεν ξανάγινε τέτοια ανατροπή, από 8-17 στο γ΄ σετ!

Πριν απ' αυτή τη νίκη ο Ολυμπιακός έχει πανηγυρίσει ακόμα τρεις νίκες επί της ομάδας της Θεσσαλονίκης σε τρία διαφορετικά σπορ. Συγκεκριμένα στο μπάσκετ γυναικών ο Ολυμπιακός διέλυσε τους Θεσσαλονικείς με 83-40 στις 19 Οκτωβρίου σε ματς για τη 2η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Στο πόλο ανδρών στις 26 Οκτωβρίου ο Ολυμπιακός νίκησε τον ΠΑΟΚ με 20-5 για την 5η αγωνιστική του πρωταθλήματος. Στο βόλεϊ ανδρών οι "ερυθρόλευκοι" επικράτησαν με 3-0 σετ του ΠΑΟΚ στη Θεσσαλονίκη σε αγώνα για την 1η αγωνιστική που έγινε στις 4 Νοεμβρίου.

Την ερχόμενη Τετάρτη οι δύο σύλλογοι θα αναμετρηθούν και στο χάντμπολ σε παιχνίδι που θα διεξαχθεί στη Θεσσαλονίκη στο πλαίσιο του Κυπέλλου. Ο Ολυμπιακός έχει τέσσερις νίκες σε τέσσερις αναμετρήσεις με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ σε τέσσερα διαφορετικά σπορ και έρχεται το ματς του χάντμπολ και αυτό του ποδοσφαίρου.