Πρεμιέρα την Παρασκευή (8/11) για το «29ο Athens International Sailing Week»

Την Παρασκευή (8/11) θα κάνει πρεμιέρα το 29ο Athens International Sailing Week στη Ναυταθλητική Μαρίνα του Δήμου Καλλιθέας με τη συμμετοχή περισσότερων από 850 σκάφη. 

Πρεμιέρα την Παρασκευή  (8/11) για  το «29ο Athens International Sailing Week»

Όλα είναι έτοιμα για την αυριανή πρεμιέρα του «29ου Athens International Sailing Week 2019-Winter Series» στις εγκαταστάσεις του «Athens International Sailing Center» στη Ναυταθλητική Μαρίνα του Δήμου Καλλιθέας.

Η εκκίνηση έχει προγραμματιστεί για τις 2 μετά το μεσημέρι και στον θαλάσσιο στίβο θα αγωνιστούν περισσότερα από 650 σκάφη στις κατηγορίες ανάπτυξης που θα είναι και η πρώτη φάση της διοργάνωσης.

Αναλυτικά από αύριο Παρασκευή μέχρι και την Κυριακή θα γίνουν τα Οπτιμιστ, τα Λέιζερ 4,7, τα Techno Plus και Techno 293, τα 420, ενώ ο Ν.Ο.Ε. θα διοργανώσει τις κλάσεις των ΑμεΑ, τα 2,4mr και τα 2,3 Hansa , καθώς και τα Lightning.

Από την ερχόμενη Δευτέρα μέχρι και το Σάββατο 16 Νοεμβρίου θα διεξαχθούν οι ολυμπιακές κατηγορίες και τα πανελλήνια πρωταθλήματα με τις συμμετοχές να ξεπερνούν τις 200.

Συνολικά σε αυτόν τον σπουδαίο διεθνή αγώνα θα τρέξουν πάνω από 850 σκάφη, τα οποία εκπροσωπούν 15 χώρες. Ο αριθμός συμμετοχής αποτελεί ρεκόρ για τα παγκόσμια ιστιοπλοϊκά χρονικά.